Irina Columbeanu vine în România ca să-și viziteze tatăl la azil. Irinel: „Mi-a cerut procură. O aștept cu nerăbdare”. Nu a mai fost în țară de 5 ani

 Ifrim Georgiana
.

Irinel Columbeanu așteaptă cu mari emoții vizita fiicei lui, la azilul din Ghermănești, unde este internat de aproape un an. Potrivit acestuia, Irina urmează să vină în România peste câteva săptămâni. Adolesecenta este stabilită în SUA din 2018, iar de atunci nu a mai revenit în țara natală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a primit cu multă bucurie vestea că fiica lui, Irina, îi va face o vizită la azil. Dată fiind condiția lui medicală, fostul milionar nu mai poate călători cu avionul, astfel că adolescenta a decis să facă posibilă întâlnirea lor venind în România. În 2018, Irina s-a mutat definitiv în SUA, unde locuiește alături de mama ei, Monica Gabor, și Mr. Pink.

irr16airr16a

Citește și: Irina Columbeanu s-a tuns scurt și e total schimbată. Cum arată acum fiica de 17 ani a Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Citește și: La 16 ani, Irina Columbeanu are iubit în America și nu se mai întoarce în România. Irinel este resemnat: „I-am respectat dorința, dar m-aș duce să-l cunosc pe viitorul ginere”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă războiul în justiție. Se întâlnesc din nou în instanță, după ce actuala iubită a lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe artistă că din cauza ei a pierdut două contracte de imagine/ În trecut, Bianca a mai câștigat un proces

Citește și: Iuliana Marciuc regretă că fiul ei nu-i poartă numele de familie: „El este doar Enache. Îmi pare rău, trebuia să…'. Ce surpriză i-a pregătit lui David, de Paște

Irina Columbeanu vine în România ca să-și viziteze tatăl la azil

Irinel Columbeanu spune că fiica lui se ocupă deja de aspectele birocratice pentru a veni în România. Vizita este planificată la sfârșitul lunii mai. Irina nu a mai fost în țară din 2018, anul în care fostul milionar și-a dat acordul să se mute în SUA.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci', a declarat fostul milionar pentru Click!.

Irinel Columbeanu speră să se împace cu fosta iubită, Oana Cojocaru

Fostul milionar spune că nu are planuri pentru sărbătorile pascale.

„De Paște nu am niciun program. Nu m-a sunat niciun prieten, niciun apropiat să mă invite undeva anume sau să își anunțe vizita. Eu îi aștept pe la mine sau să mă sune', a mai spus el pentru sursa citată anterior.

Irinel Columbeanu nu și-a pierdut speranța că s-ar putea împăca cu fosta iubită, mai tânără decât el cu 40 de ani: „Cu Oana vorbesc destul de des, aproape în fiecare zi ne auzim. În ultima perioadă m-am întâlnit destul de des cu ea…eu i-am zis și mi-am arătat deschiderea pentru o posibilă împăcare cu ea. Însă, acum depinde totul doar de ea dacă vrea sau nu să mai dăm o nouă șansă relației'.

Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr. Pink

Irinel Columbeanu a vorbit despre despărțirea de unica sa fiică, Irina, în cel de-al treilea volum al cărții sale autobiografice. Fostul milionar a avut o întâlnire cu Mr. Pink, actualul iubit al Monicăi Gabor, unde au vorbit despre viitorul adolescentei. Discuția a avut loc într-o parcare subterană, unde milionarul american se pare că ar fi avut o ieșire nervoasă.

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese', a scris Irinel în cel mai nou volum al cărții sale.

În 2018, Irina Columbeanu a petrecut o vacanță în SUA, dar când sejurul s-a apropiat de final, afaceristul i-a permis să rămână acolo. Condițiile de trai și posibilitățile de dezvoltare din America l-au determinat pe Irinel Columbeanu să renunțe la custodia fiicei sale.

„Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă. Si după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles. Când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK‘, se mai arată în cartea lui Irinel Columbeanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton