Irina Loghin a ajuns la Poliție, după ce a fost victima unei escrocherii cu medicamente, pe Internet: „Se spune că aș fi grav bolnavă. Am angajat un avocat și vom lua măsuri legale”

 Miniosu Alexandra
.

Irina Loghin a ajuns la Poliție, după ce a fost victima unei escrocherii cu medicamente, pe Internet. Marea artistă trece printr-o situație neplăcută în prezent. Cântăreței i-a fost folosită și trucată imaginea, fără acordul ei, pentru a provomarea unui medicament. În plus, a apărut și o informație falsă, potrivit căreia ar fi grav bolnavă. Solista a angajat un avocat și vrea să ia măsuri legale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Irina Loghin a ajuns victima unei escrocherii cu medicamente. Artista în vârstă de 85 de ani le-a povestit fanilor ei din mediul online ce i s-a întâmplat, vizbil indignată. Aceasta a mărturisit că pe Internet au apărut numeroase informații false și imagini trucate cu ea, prin care recomandă urmăritorilor ei un medicament ce ar fi ajutat-o să se vindece. În realitate, cântăreața susține că nu face reclamă la niciun medicament și că nu este nimic adevărat.

irina loghin 6irina loghin 6

Citește și: Irina Loghin nu mai are carne în meniu. Cu ce a înlocuit-o: „Sunt bune și pentru perioada de post, le cumpăr din piața Obor”

Citește și: Câți bani câștigă Irina Loghin la o nuntă sau un concert, în 2024: „La 84 de ani, are un succes imens! De banii ăștia spune și bancuri”

Citește și: Claudia Pătrășcanu refuză să lase copiii cu Gabi Bădălău mai mult decât a stabilit legea și susține că afaceristul chiar a amenințat-o cu moartea: „Nici cele trei echipaje de Poliție nu au reușit să îl convingă să-mi aducă copiii”

Citește și: Fostul preot Visarion Alexa a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală. Ce pedeapsă a primit, după ce nouă femei au depus plângere împotriva sa

Irina Loghin a ajuns la Poliție, după ce a fost victima unei escrocherii cu medicamente, pe Internet

Îndrăgita artistă a ajuns să ceară ajutorul Poliției pentru a-și face dreptate. Irina Loghin susține că e foarte supărată după apariția acestor minciuni, mai ales că oamenii își fac griji pentru ea, după ce s-a spus că ar fi grav bolnavă. Aceasta a ținut să sublinieze faptul că este „foarte bine și sănătoasă', de fapt, și că a angajat un avocat pentru a rezolva această situație.

„Dragi prieteni, am fost informată că în mediul online circulă informații false și imagini trucate despre mine, în care se spune că aș fi grav bolnavă și că aș recomanda un anumit medicament. Vreau să vă asigur pe toți că aceste știri sunt complet neadevărate. Sunt foarte bine și sănătoasă.

Sunt extrem de supărată și întristată de aceste minciuni, mai ales că mulți prieteni și admiratori au fost afectați de aceste zvonuri. Înțeleg îngrijorarea voastră și vă mulțumesc pentru susținerea constantă, dar vă rog să nu dați crezare acestor informații rău intenționate. Am angajat un avocat și vom lua măsuri legale, atât penale, cât și civile împotriva celor care au răspândit aceste minciuni și mi-au afectat grav imaginea. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur că veți primi toate noutățile direct de la mine', a transmis Irina Loghin în mediul online.

Cum se menține în formă Irina Loghin, la 85 de ani

Cântăreața este într-o formă de zile mari, grație faptului că face mult sport în aer liber. La 85 de ani, Irina Loghin își menține tenul frumos cu o cremă de 13 lei. Acesta este micul ei truc, care o ajută să țină timpul în loc.

„Lumea crede că folosesc ceva cosmetice scumpe, de mii de lei, dar, nicidecum. Eu folosesc de ani de zile simpla cremă a noastră, românească, Apidermin. Se găsește și în supermarketuri, este pe bază de polen, de miere, e un produs apicol, sănătos, naturist.

Este o cutiuță mică, o poți lua și în geantă. Catifelează tenul, estompează ridurile, are proprietăți de hidratare', a dezvăluit Irina Loghin, acum ceva timp, pentru Playtech Știri. Prețul acestei creme este în jur de 13 lei.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton