Irina Margareta Nistor l-a supărat pe Ștefan Bănică când a spus că se va face o nouă serie Liceenii, cu copiii artistului: „Entuziasmul meu a fost mai mare decât ideea de a-mi ține gura”

 Ifrim Georgiana
.

Irina Margareta Nistor, după ce l-a supărat pe Ștefan Bănică spunând că se va face o nouă serie Liceenii, cu copiii artistului. Anul trecut, Irina Margareta Nistor anunța că va apărea o nouă serie a filmului „Liceenii', din distribuția căreia vor face parte și copiii lui Ștefan Bănică, Violeta și Radu Ștefan. Nu a durat mult timp până când artistul a negat informația, arătându-se deranjat de afirmațiile criticului de film. Controversa s-a încheiat aici, însă Irina Margareta Nistor a reluat, de curând, subiectul, susținând că „entuziasmul' ei a fost mai mare decât „ideea de a-și ține gura'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Margareta Nistor, după ce l-a supărat pe Ștefan Bănică spunând că se va face o nouă serie Liceenii, cu copiii artistului. În toamna anului trecut, Irina Margareta Nistor anunța că va apărea o nouă serie a celebrului film „Liceenii', spre entuziasmul cinefililor. Tot atunci, criticul de film dezvăluia și primele nume din distribuție, între care se numărau și Violeta și Radu Ștefan, copiii lui Ștefan Bănică. La scurt timp, artistul a negat implicarea celor doi tineri în proiectul cinematrografic, arătându-se deranjat de faptul că nu a fost contactat de Irina Margareta Nistor. Recent, criticul de film a făcut noi declarații despre controversa stârnită atunci, susținând că proiectul a rămas la nivel de idee și că s-a pripit când a anunțat că va exista o continuare a peliculei.

ir12ir12

Citește și: Copiii lui Ștefan Bănică vor juca în noua serie din „Liceenii”. Violeta și Radu Ștefan au roluri importante

Citește și: Ștefan Bănică, după ce s-a anunțat că fiica și fiul lui vor juca în „Liceenii”: „M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor”

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au mers împreună la secția de poliție. Vedeta ia măsuri împotriva bărbatului care a amenințat-o cu toporul: „Este un pericol real…”

Citește și: Drama neștiută a actriței Rona Hartner. A încercat să se sinucidă de trei ori, când avea doar 18 ani

Irina Margareta Nistor, după ce l-a supărat pe Ștefan Bănică spunând că se va face o nouă serie Liceenii, cu copiii artistului

Irina Margareta Nistor a clarificat controversa avută cu Ștefan Bănică, la un an de când a anunțat o nouă serie a filmului „Liceenii'. Cuprinsă de entuziasm, criticul de film recunoaște că s-a pripit atunci când a făcut declarații despre proiectul cinematografic, care pare să fi rămas la nivel de idee. Nu crede într-un remake al celebrei pelicule, ci mai degrabă într-o continuare.

„Nu știu, habar n-am (n. red.: râde, întrebată dacă s-a stabilit ceva legat de Liceenii și distribuție). Nu cred că ar putea fi un remake la Liceenii. Poate o continuare.

Pentru că, vezi tu, dacă stau să mă uit poate vor să facă și ei un prequel. Asta pentru noi că în România nu prea avem prequeluri. Atunci entuziasmul meu a fost mai mare decât ideea de a-mi ține gura', a declarat criticul de film, potrivit fanatik.ro.

Ce a declanșat controversa dintre Irina Margareta Nistor și Ștefan Bănică

Vestea că Violeta și Radu Ștefan vor juca în noul film „Liceenii' s-a răspândit rapid în urmă cu un an. Ștefan Bănică a negat informația și s-a arătat vizibil deranjat de anunțul făcut de Irina Margareta Nistor, care nu l-a contactat în prealabil.  

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel. Declarații care dau ca sigură continuarea seriei „Liceenilor'. Și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta.

Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa. O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria „Liceenilor'. Până în prezent, nu există nimic concret. În ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor. Violeta are la această vârstă alte preocupări.

Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe', spunea artistul anul trecut.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton