Irina Petrea, alias „Supernanny”, și-a pierdut mama, tata și fratele, în decursul a doi ani: „A murit singur în spital”

 Ifrim Georgiana
.

Irina Petrea a devenit cunoscută publicului larg datorită emisiunii „Supernanny', un reality-show difuzat în urmă cu 16 ani. Invitată în podcastul lui Jorge, cunoscutul psiholog a voprbit despre cea mai mare cumpănă din viața ei, atunci când și-a pierdut mama, tata și fratele, în decursul a doi ani. Iată declarațiile dureroase ale acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 53 de ani, Irina Petrea este cunoscută pentru rolul de gazdă a show-ului „Supernanny', difuzat în perioada 2005-2008. În emisiunea online difuzată de Mihai Ghiță, psihologul a dezvăluit motivele pentru care a renunțat la proiectul care a consacrat-o pe micile ecrane, susținând că ajunsese la epuizare, iar despărțirea a fost „tacită'. Irina Petrea are o poveste de viață greu încercată și a vorbit, de curând, despre dramele prin care a trecut în ultimii ani. În decurs a doi ani, psihologul și-a pierdut mama, tata și fratele, momente care i-au provocat multă suferință.

ir9ir9

Citește și: Dramele prin care a trecut Irina Petrea, alias „Super Nanny': „Sunt o femeie care a trăit destul'

Citește și: Cum a ajuns Irina Petrea să prezinte, din întâmplare, emisiunea Super Nanny: „M-am rugat să am foarte mulți copii și să…'

Citește și: Tudor Furdui Iancu s-a căsătorit religios cu soția lui, Loredana Ramona. Imagini fabuloase de la nuntă

Citește și: De ce fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian și ce scrie în certificatul de naștere: „Deci, se numește…”

Irina Petrea, alias „Supernanny', și-a pierdut mama, tata și fratele, în decursul a doi ani

În ultimii ani, viața Irinei Petrea a fost greu încercată, după ce membrii familiei ei s-au stins din viață. În septembrie 2021, tatăl psihologului a decedat la spital, câteva luni mai târziu și-a pierdut mama, iar la un an distanță, fratele ei vitreg a fost răpus de ciroză.

„Tata a murit singur în singur în spital, mama a murit singură în casă. Fratele meu a murit singur în casă, l-a găsit soția lui a doua zi. Tata în 2020, în septembrie și mama la sfârșitul lui ianuarie, 2021.

La un an după ce a murit mama a murit și fratele meu mai mare, și la 4 luni după ce a murit el, a murit și pisica mea', a mărturisit Irina Petrea, invitată în podcastul „Vorba lu Jorge'.

„M-am rugat să am copii'

La sfârșitul anului trecut, Irina Petrea a fost invitată în emisiunea moderată de Mihai Ghiță, acolo unde a recunoscut că și-ar fi dorit să aibă copii, însă, din păcate, nu a reușit.

„Sunt multe lucruri la care m-am rugat și nu au venit. Unul dintre acestea au fost să am copii ai mei. Am făcut tot ce trebuia din punct de vedere medical. Am fost foarte furioasă, foarte dezamăgită. Nu mai puteam lucra cu copiii, nu mai suportam să văd pe stradă mămici cu copii care făceau greșeli.

Îmi era greu să văd mame care se comportau stupid cu copiii lor și care făceau greșeli oribile în educație. Îmi venea să sar pe ele și să le bat.

Soțul meu are un copil, din acest punct de vedere nu pot spune că nu avem. Încă nu am renunțat la idee, renunți numai la ceea ce e clar în imposibilitate fizică, la ideea de a avea moștenitori proprii, la asta da, trebuie să renunți din clipa când îți arată clar pe analiză', a spus aceasta, în emisiunea „În Oglindă'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton