Irina Rimes, la Interviurile VIVA! Cum a ajuns jurat la Vocea României și cum a ajutat-o relația cu fostul soț, în carieră

.

A debutat de doar trei ani în showbiz-ul românesc, dar a evoluat extrem de rapid. Irina Rimes vine azi la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 14.00,  și povestește cum a ajuns jurat la Vocea României, dar și cum a ajutat-o în carieră relația cu fostul ei soț.

Vestea că Irina Rimes a fost cooptată în juriu, pentru noul sezon Vocea României, i-a uimit pe mulți. O decizie neașteptată, pentru mulți, dar perfect justificată, pentru alții. Motivul? Irina Rimes este un artist nou pe piață, dar cu experiență vastă, începută încă în anii copilăriei. Absolventă de Conservator și finalistă la emisiunea de talente Fabrica de Staruri, din Chișinău, Irina a cunoscut consacrarea odată cu piesa Visele, compusă chiar de ea și inspirată de experiența din viața ei personală. De aici și până la statutul de antrenor de la Vocea României au mai fost doar trei ani de hit-uri și multă muncă, despre care Irina ne povestește azi, la interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 14.00.

FOTO: Dumitru Angelescu