Irina Rimes dezvăluie povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”. Ce reacție a avut fostul ei iubit când a ascultat-o: „Mi-a zis că e cea mai mare...”

 Ifrim Georgiana
.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. S-a remarcat prin timbrul său puternic și prin piesele sensibile pe care le-a lansat. Invitată la matinalul Figi FM, Irina Rimes a dezvăluit povestea melodiei „Nu știi tu să fii bărbat', care a luat naștere după o dezamăgire în dragoste. Iată cum a reacționat fostul ei partener când a ascultat hitul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes, originară din Republica Moldova, are o carieră muzicală de succes și a colaborat cu mai mulți artiști cunoscuți. Multe dintre piesele ei sunt inspirate din experiența personală și au reușit să sensibilizeze ascultătorii. La fel s-a întâmplat și cu melodia „Nu știi tu să fii bărbat', despre care artista a spus că a scris-o în 10 minute, în timp ce era în mașină cu iubitul său de la vremea respectivă.

9999

Citește și: Iubita lui Killa Fonic, reacție neașteptată după ce fanii i-au spus că Irina Rimes se potrivea mai bine cu el: „Dacă e mai bună…'

Citește și: Killa Fonic a vorbit despre despărțirea de Irina Rimes chiar pe scenă, în timpul unui concert: „Eu sunt singur acum. Relația…'

Citește și: La 57 de ani, mama Antoniei este o bunică superbă și fără operații estetice: „Voi fi întotdeauna un suflet tânăr”. Cum se îngrijește Denise Iacobescu

Citește și: De ce Catinca Roman nu poartă doliu după moartea Mioarei Roman: „Am fi mai buni dacă ne-am critica mai puțin între noi'

Irina Rimes dezvăluie povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat'

Irina Rimes spune că a lansat piesa „Nu știi tu să fii bărbat' ca un gest de „răzbunare' față de unul dintre foștii ei parteneri. Versurile exprimă sentimentele care au încercat-o pe artistă la momentul respectiv. Se pare că gestul antrenoarei de la „Vocea României' a avut efectul scontat, căci fostul ei iubit i-a recunoscut că mesajul l-a atins.  

„Am avut un băiat pe care l-am iubit foarte tare și mi-a spus sau a făcut un gest urât. M-am supărat foarte tare și am scris piesa asta ca un fel de răzbunare. El mi-a zis că sunt prea bună și că certurile cu mine nu au nicio consecință. Pe urmă am scos piesa asta și el mi-a zis că e cea mai mare palmă peste față.

A fost un incident, un caz particular. M-am supărat eu în momentul ăla, dar cred că toți avem momente în care suntem și deștepți, și proști', a povestit artista la matinalul Digi FM.

Irina Rimes a format un cuplu cu artistul Killa Fonic

În 2017, Irina Rimes și Killa Fonic au format un cuplu și au lansat mai multe melodii împreună. La un concert susținut recent într-un club din București, artistul observat că cineva ține în mână un balon roșu, simbolul prin care foștii parteneri își aminteau unul de altul după despărțire, și a răbufnit.

 „N-am niciun balon, Irina este măritată(…). Am zis asta la două concerte, a doua zi pe TikTok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricât de beți am fi, că înțelegeți, da? Relația aia s-a terminat în 2017, a fost atunci, acum suntem în alt an', a spus Killa Fonic, în cadrul concertului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton