Cum a decurs întâlnirea dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor: „S-a purtat foarte frumos, e un domn”

 Ifrim Georgiana
.

De curând, Irinel Columbeanu a fost în SUA, unde s-a întâlnit cu fiica lui, Irina Columbeanu. Afaceristul și adolescenta de 16 ani nu se văzuseră de cinci ani, așa că întâlnirea a fost extrem de emoționantă pentru ambii. Fostul soț al Monicăi Gabor a povestit cum a decurs revederea cu fiica lui, dar și cu Monica Gabor, și Mr. Pink, căci le-a făcut o vizită la vila din Malibu. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La mijlocul lunii iunie, Irinel Columbeanu a plecat în SUA pentru a-și revedea fiica. Afaceristul a petrecut o săptămână peste Ocean și a avut ocazia să se întâlnească și cu Monica Gabor și soțul ei, Mr. Pink. Afaceristul le-a făcut o vizită la vila din Malibu, iar fosta soție le-a gătit, după cum a povestit acesta.

ir9-1ir9-1

Citește și: Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubita milionară, Ani, după doar o lună de relație. Care e motivul: „Nu o voi mai căuta'

Citește și: Irinel Columbeanu a fost la un pas să comită o tragedie, în liceu: „Am ținut-o suspendată afară, pe pervaz. Ceva oribil'

Citește și: Anamaria German a împlinit 32 de ani. Cum se simte la 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaunul cu rotile: „Am avut parte și de surprize' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație era între regretata Cristina Țopescu și fratele ei, Sebastian: 'Ne plăcea să punem țara la cale: Îmi aduc aminte că…'

Cum a decurs întâlnirea dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu a vorbit despre revederea cu fiica lui, Irina. În cei 5 ani în care au fost departe unul de celălalt, afaceristul spune că adolescenta s-a dezvoltat armonios și vrea să-și continue studiile în domeniul psihologiei. Irina l-a consulat pe tatăl ei cu privire la opțiunile de viitor, iar acesta a rămas impresionat de transformarea prin care a trecut.

„Prima întâlnire a fost la recepția hotelului unde am fost cazat. Ne-am luat în brațe. S-a înălțat foarte mult din 2018, de când nu ne-am văzut. Vrea să se ducă la tot felul de colegii. M-a întrebat pe mine, de m-aș pricepe eu. E interesată de psihlogie în primul rând. Am stat fix o săptămână. Irina e foarte bine, a crescut frumos', a povestit  afaceristul, potrivit cancan.ro.

Cum arată vila din Malibu unde stau Monica Gabor, Irina și Mr. Pink

În timpul vacanței în SUA, Irinel Columbeanu a avut ocazia să petreacă timp și cu actualul soț al Monicăi Gabor, Mr. Pink. Cei doi au ieșit împreună la restaurante și au vizitat principalele atracții turistice din Malibu.

„Am fost prin toate locurile posibile, doar noi doi. Irina venea și mă lua cu mașina, de la hotel. M-am întâlnit și cu Monica și Mr. Pink. Am ieșit și cu băiatul lui, se înțelege foarte bine cu Irina. Mr. Pink s-a purtat foarte frumos, e un domn așa cum l-am considerat de la început. Am mers la tot felul de restaurante. Am fost pentru prima oară și la ei la Malibu. E spectaculos, cu palmieri peste tot. Am fost să vedem și mașini de epocă. Ne-am întâlnit cu Mr. Pink, de Ziua Tatălui, pe 17 iunie, să sărbătorim', ne-a mai spus acesta.

De altfel, Irinel Columbeanu a fost acasă la Monica Gabor și Mr. Pink, iar fosta soție le-a gătit.

„La Malibu ne-a gătit Monica. A făcut niște paste delicioase. Acolo mai au și o asistentă care stă cu ei, căsătorită cu un domn foarte drăguț', a completat Irinel Columbeanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton