”Nu m-a sunat nici el, nici ea. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei...”. Irinel Columbeanu susține că nu a fost sunat de Monica Gabor și neagă propunerea venită din partea lui Mr. Pink

 Calin Maria Bianca
.

Irinel Columbeanu susține că nu a fost sunat de Monica Gabor și neagă propunerea venită din partea lui Mr. Pink. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu a ajuns la azil de câteva săptămâni. Ține primele pagini ale ziarelor, iar zilele trecute fanii s-au bucurat când au auzit că se fac donații pentru el, dar și că Monica, fosta soție, se interesează de el. Totuși, se pare că aceste lucruri nu sunt adevărate, iar Irinel Columbeanu a ieșit în față pentru a lămuri situația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, Irinel Columbeanu nu o duce deloc bine acum, chiar dacă în urmă cu mai mulți ani se declara miliardar. Așteaptă pensia și momentan stă pe banii donați de apropiați sau cunoscuți, astfel că doar așa poate să își achite azilul. Ba mai mult, fiica lui i-a trimis 200 de dolari din economiile ei, în timp ce mama ei, cât și Mr. Pink se pare că nu s-au interesat deloc de el așa cum se spunea.

1.-irinel-lesko1.-irinel-lesko

Citește și: „Nu-i venea să creadă'. Ce propunere i-a făcut Mr. Pink lui Irinel Columbeanu, după ce s-a mutat la azil

Citește și: „Femeile care au fost răsfățate, cândva, de el ar trebui să-l ajute acum!”. Aurel Pădureanu, mesaj dur pentru fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu, după ce acesta a ajuns la azil

Citește și: Andreea Tonciu și-a topit acidul din buze și își face noi intervenții estetice: „Trebuie să mă îmbunătățesc. Mă fac din ce în ce mai frumoasă'

Citește și: Cine este Maria Paraschiv de la Chefi la Cuțite. Are 27 de ani și a fost marcată de divorțul părinților

Irinel Columbeanu susține că nu a fost sunat de Monica Gabor și neagă propunerea venită din partea lui Mr. Pink

Irinel Columbeanu și-a dorit să spună lucrurilor pe nume, astfel că după ce apropiații lui au declarat pentru cancan.ro că Mr. Pink, partenerul Moncăi Gabor, s-ar fi oferit să-l ajute pe acesta și să-i plătească un azil de lux în SUA pentru a fi alături de fiica lui, Irina, lucrurile au ieșit la iveală.

„I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui.' spuneau apropiații lui pentru cancan.

Acum, Irinel Columbeanu a dezvăluit că nu a existat o astfel de propunere, însă și dacă Mr. Pink îl sună să îi spună aceste lucruri, el refuza, tocmai fiindcă medicii nu-i permit un zbor atât de lung din cauza problemelor de sănătate. Cât despre Monica Gabor, se pare că nici ea nu s-a interesat de el, deși se zvonea că l-a sunat.

„Nu m-a sunat nici el, nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung. Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!', a declarat Irinel Columbeanu, prezent în emsiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Irinel Columbeanu: 'Strânge bani de la necunoscuți ca să acopere cheltuielile cu azilul'

Irinel Columbeanu a fost profund impresionat de gesturile fiicei lui. Irinuca nu doar că l-a sunat și vorbesc în permanență, ci chiar i-a trimis suma de 200 de dolari din economiile ei, pentru a avea să își cumpere mâncare sau să strângă pentru plata azilului. Mai mult decât atât, Irinel Columbeanu este recunoscător tuturor celor care s-au gândit la el și au donat bani pentru el.

Medicamentația a rămas aceeași nu am voie să beau cafea. Asistentele sunt foarte atente cu mine. Ion Cassian strânge bani de la cunoscuți ca să acopere cheltuielile cu azilul, că pot să stau cât mai mult acolo', a mai declarat Irinel Columbeanu, prezent în emsiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton