Irinel Columbeanu pleacă tot mai des din azil și se postează în mediul online. Directorul centrului: „Nu știu cât va mai sta aici”

 Ifrim Georgiana
.

Din luna octombrie, Irinel Columbeanu trăiește într-un azil din Ghermănești, acolo unde și tatăl lui și-a  petrecut ultimii ani din viață. Ajuns în fața neputinței, a primit sprijin financiar din partea prietenilor și a donatorilor mărinimoși, însă fostul milionar pare să se fi plictisit deja în centrul pentru seniori. Se postează tot mai des pe rețelele de socializare, iar Ion Cassian, cel care l-a cazat la azil, a dat de înțeles că și-ar putea întrerupe șederea acolo. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce și-a pierdut toată averea, Irinel Columbeanu a decis să se mute într-un azil pentru bătrâni. Inițial, a fost cazat gratuit de directorul centrului, Ion Cassian, urmând să se întrețină din donațiile pe care le primește. Mulți au empatizat cu situația fostului milionar și au trimis bani în contul fundației, dar au existat și destule voci care l-au criticat, transmițându-i că-și merită soarta. De ceva vreme, Irinel Columbeanu iese tot mai des din azil și se postează în mediul online, semn că nu poate renunța la vechile obiceiuri.

ir9-3ir9-3

Citește și: Câți bani a pierdut Irinel Columbeanu de-a lungul anilor: „N-am regrete, aș repeta tot ce am făcut' / Ce spune despre afacerile cu Gigi Becali

Citește și: Irinel Columbeanu, umilit de Mr. Pink în public: 'M-a certat într-o parcare, spunându-mi că sunt inconștient. Mi-a zis niște lucruri care…' / De la ce au pornit discuțiile dintre ei

Citește și: Prințul Harry a făcut testul ADN. Cine este, de fapt, tatăl Ducelui de Sussex: „Are ochii lui…”

Citește și: Roxana Blagu și-a pierdut speranța că și-ar putea revedea fiica, rămasă în grija tatălui, de peste 10 ani: „A zis că nu exist pentru ea. Nu știu dacă o să mă vindec vreodată'. De ce a renunțat să-i cumpere cadouri de Crăciun / EXCLUSIV

Irinel Columbeanu pleacă tot mai des din azil și se postează în mediul online

Irinel Columbeanu pare că s-a plictisit de viața la azil, fiindcă iese tot mai des și nu se sfiește să-și posteze escapadele pe rețelele de socializare. Fostul milionar s-a fotografiat în timp ce era într-o frizerie din Colentina și pare să fi fost încântat de rezultatul final, judecând după mesajul postat: „Din nou tânăr'. De altfel, a avut mai multe apariții în emisiunea lui Cristi Brancu.

Contactat de jurnaliști, Ion Cassian, directorului azilului pentru bătrâni, a spus că Irinel Columbeanu se simte bine, însă a sugerat, destul de subtil, că și-ar putea întrerupe șederea acolo în orice moment.

„Nu pot să vă dau amănunte, deoarece eu nu sunt în București, dar din câte știu se simte foarte bine. (…) Nu știu cât va mai sta aici', a spus Ion Cassian, potrivit fanatik.ro.

Irinel Columbeanu are poprire pe pensie

Pentru a continua să locuiască în azilul din Ghermănești, Irinel Columbeanu ar trebui să scoată din buzunar 7000 de lei pe lună, în condițiile în care are o pensie de aproape 2000 de lei. Amintim că fostul milionar are poprire pe pensie, așa că îi rămâne o sumă ridicol de mică și nu se poate întreține singur. Mulți s-au oferit să-i sară în ajutor, însă a primit și destule critici, mai ales din partea lui Gigi Becali, care l-a apostrofat că n-a știut cum să-și gestioneze averea.

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc', a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton