Irinel Columbeanu, poreclit "Ileana" în tinerețe. Cine l-a alintat așa și de ce

 Dumba Gabriela
.

Dacă Petre Roman era idolul fetelor de la APACA, Irinel Columbeanu era adorat de cele dintr-un cunoscut sexy-club al tinereților sale. Contrar staturii sale, care ar putea trimite către piste greșite când vine vorba despre șarm și pasiune, Irinel Columbeanu era poreclit „Ileana” în tinerețe și nu pentru că era pasionat de croitorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În tinerețe, Irinel Columbeanu avea plete şi fuma, iar din cauza asta, în perioada liceului, a avut nota 9 la purtare, ceea ce i-a adus pierderea premiului întâi. Însă a avut dintotdeauna un… miros special pentru afaceri și a găsit căi nebătătorite către îmbogățire.

4-104-10

Irinel Columbeanu a visat toată copilăria să depăşească situaţia financiară „modestă şi austeră' a familiei în care s-a născut, așa că a debutat în negustorie la vârsta de 14 ani, când a fost trimis într-o tabără internaţională în Franţa.

Potrivit cancan.ro, Irinel a cumparat atunci din ţară obiecte artizanale ieftine, pe care ştia că occidentalii le apreciază, apoi le vindea. Prima maşină a avut-o la vârsta de 19 ani: un Trabant, pe care l-a cumpărat în primul an de facultate.

Apoi, a avut un Oltcit cu „număr scurt', tatăl său fiind șeful protocolului în guvernele Gheorghiu Dej, în regimul Ceaușescu, Petre Roman și Nicolae Văcăroiu, după Revoluție.

Mai târziu, odată cu banii din cont, au început să roiască și fetele în jurul lui, una mai frumoasă decât cealaltă și puține erau femeile pe care Irinel punea ochii și îl refuzau. Însă dincolo de bani, pentru că nu era foarte generos, Irinel Columbeanu avea și reputația de bărbat pasional.

„Lui Irinel i se spunea „Ileana”, de la maşina de cusut. E o vorbă: «Bat şi … „calc' …ca maşina de cusut». Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club',  povestea regretatul Paul „PCR' Cornateanu.

Irinel Columbeanu a fost atât de mulţumit de noul stil de viaţă, încât nu mai plătea notele plată sau orice alt serviciu de care beneficia. 

„Nu era deloc generos cu fetele, ele se plângeau mereu că nu le lasă nimic. Nici notele de plată de la masă nu le achita, se bucura de relaţiile acelor vremuri. Eu i-am adus-o pe Anna Lesko de la clubul Viena, era îndrăgostit până peste cap, când ea stătea pe la uşi', mai povestea Paul „PCR' Cornateanu.

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu în costum de baie, în luna a opta de sarcină

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a plecat de la Bravo, ai stil!:„Da, regret pentru că…’

Citește și: Cu ce post TV a semnat Florin Călinescu după ce a plecat de la PRO TV

Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor – printre fostele lui Iri

Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor sunt doar câteva nume celebre din palmaresul lui Irinel Columbeanu. Întrebat, recent, cu care dintre aceste femei s-ar împăca, dacă ar fi cazul, el a spus că s-ar împăca cu mama fetiței lui, Monica Gabor.

Monica și Iri au fost căsătoriți vreme de câțiva ani, înainte să divorțeze în urmă cu 9 ani. Omul de afaceri a fost sincer și a răspuns fără să stea pe gânduri că s-ar împăca cu modelul care acum locuiește în America, alături de fiica lor.

Monica Gabor era geloasă pe Anna Lesko

Atunci când Monica Gabor a intrat în viața lui Irinel Columbeanu, fosta lui iubită, Anna Lesko, era deja istorie, însă cea care i-a devenit soție milionarului a fost deranjată de urmele prezenței artistei în vila de la Izvorani.

De altfel, apropiații lui Irinel Colombeanu, dar și personalul angajat la vilă erau familiarizați cu crizele de gelozie ale proaspetei sale soții, care nu a agreat-o niciodată pe Anna Lesko, mai ales că aceasta i-a fost parteneră milionarului o lungă perioadă de timp.

Irinel Columbeanu a dezvăluit că fosta lui soție, măcinată de gelozie, i-a cerut să dea jos de pe perete lucrarea fostei sale iubite Anna Lesko. Omul de afaceri a mărturisit că, dat fiind că picturile nu erau realizate direct pe perete, ci pe o pânză lipită pe el, a putut să-i facă pe plac tinerei sale soții. Drept urmare, pictura a fost dezlipită și pusă la păstrare, gest care i-a adus liniștea în casă. Din nefericire, acum, pictura Annei Lesko, la fel ca și celelalte bunuri de valore din vila de la Izvorani, au fost distruse de incendiu.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton