Irinel Columbeanu, adevărul despre relația dintre Monica și șoferul Ricky Martin. S-a spus că au fost amanți!

 Dumba Gabriela
.

Vă mai amintiți de sexy șoferul alintat Ricky Martin, despre care s-a spus că a fost amantul Monicăi Columbeanu? Era celebru pe vremea când Monica era măritată cu Irinel Columbeau. Acum, la mulți ani de-atunci, Irinel face lumină în acest caz și spune adevărul despre relația dintre Monica și șoferul Ricky Martin.

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE!, GRATIS, AICI!

Pe numele lui Voicu Pânzar, celebrul șofer al Monicăi Columbeanu, pe vremea când era soție de milionar, i-ar fi fost acesteia și amant. Așa credea toată lumea atunci, când Moni și Iri formau unul dintre cele mai populare cupluri din România. Irinel Columbeanu, care între timp nu mai este milionar, face dezvăluiri despre relația dintre fosta lui soție și celebrul șofer pe care toată lumea îl știa de Ricky Martin.

33

Columbeanu își va lansa cea de-a doua sa carte, „Apofenia”, la data de 16 februarie, în care face destăinuiri intime despre fostele sale iubite și povestește momente scandaloase din mariajul cu Monica Gabor.

Irinel Columbeanu povestește cum Monica Gabor l-a ironizat în primă fază pe Voicu, atunci când s-au întâlnit în cadrul unui eveniment de modă, Transilvania Fashion, amândoi fiind manechini, la vremea aceea. În mod ironic, Voicu avea să devină și șoferul doamnei Columbeanu, situație ce a și generat zvonurile unei posibile idile între cei doi. 

Irinel Columbeanu, adevărul despre relația dintre Monica și șoferul Ricky Martin, despre care s-a spus că i-a fost amant

„Asta nu înseamnă că Monica era perfectă. Ili nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat, atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo.

Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu, cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei supranumit de presa dâmbovițeană .

La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o relație răutăcioasă, care lui Iri i se păru forțată și inutilă. Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți, spune ea pe un ton afectat și nenatural', scrie în cartea lui Irinel  Columbeanu. 

Citește și: De ce nu vrea Cristina Cioran să se mărite cu tatăl copilului ei:'Important este cum ne înțelegem'

Citește și: Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul lui Mădălin Ionescu, de ziua lui de naștere:„Lacrimile îmi curg șiroaie’

Citește și: Irina Deaconescu, iubita lui Cristi Manea, a dezvăluit sexul bebelușului.E însărcinată în șapte luni

Cum își petreceau Monica și Irinel Columbeanu timpul

Irinel Columbeanu dă detalii și din viața de cuplu alături de Monica Gabor, iar în mod surprinzător, cei doi preferau să petreacă mai mult timp în casă, decât să iasă pe la evenimente. 

„Nu ieșeau chiar zi de zi în oraș. Dacă n-ar fi fost prezentările, ar fi stat poate mai mult în casă, ei singuri. Oricum, se simțeau foarte bine împreună, chiar și când pur și simplu stăteau în casă, fără să facă nimic special, sau uitându-se la filme.

În fiecare zi, după ce se trezeau, mergeau alături la sala de gimnastică, după care mâncau”, se relatează în cartea afaceristului.

Cum a fost prima întâlnire dintre Monica și Irinel Columbeanu

Impact.ro a prezentat un alt paragraf din acest volum, pe cel în care Irinel descrie prima sa întâlnire cu Monica Gabor, în seara zilei de 13 iulie 2005.

Cea care avea ca peste câțiva ani să-i devină soție, se oprise la București în drum spre mare unde trebuia să ajungă, cu celelalte fete de la Transilvania Fashion, ca să-și facă poze pentru book-ul ei de manechină (nu avea încă) la studio-ul foto care se afla în același bloc din Piața Victoriei unde Irinel își avea birourile.

Moni a fost așteptată la microbuzul cu care venise din Bacău de soția lui Matei Miko, iar la scurt timp avea să-l cunoască pe fostul afacerist cu care o are pe Irina. În aceeași seară, ea avea primul contact și cu vila de la Izvorani.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negi și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă', povestește Irinel Columbeanu.

Altfel, Irinel a invitat-o personal, pe Monica Gabor, la lansarea cărții sale, mai ales că ea este personajul principal al acestui volum. Stabilită în America, fosta sa soție nu a mai venit în România fix de un an de zile, atunci când s-a întâlnit, în secret cu Irinel Columbeanu, pentru a-i înmâna o scrisoare de la fiica sa, Irina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton