Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubita milionară, Ani, după doar o lună de relație. Care e motivul: „Nu o voi mai căuta”

 Ifrim Georgiana
.

Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubita milionară, Ani, după doar o lună de relație. La începutul lunii iunie, Irinel Columbeanu anunța că și-a refăcut viața sentimentală și este într-o relație cu „o doamnă finuță, elegantă, sociabilă și foarte respectoasă'. De curând, afaceristul a fost plecat în SUA, acolo unde locuiește fiica lui, iar călătoria l-a făcut să se răzgândească în privința relației cu Ani. Irinel Columbeanu s-a despărțit de femeia de afaceri și a decis să nu se mai implice în altă legătură sentimentală. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubita milionară, Ani, după doar o lună de relație. După divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu nu s-a ma afișat la brațul altei femei. La începutul lunii iunie, afeceristul anunța că este într-o relație cu o afaceristă milionară, pe care a cunoscut-o prin intermediul unui prieten de-al său. La acea vreme, acesta se arpta impresionat de calitățile partenerei sale, care l-ar fi cucerit încă de la prima întâlnire. Ei bine, în perioada călătoriei lui Irinel Columbeanu în SUA, cei doi au întrerupt discuțiile, iar afaceristul a decis să rămână singur.

klwnaegklwnaeg

Citește și: Irinel Columbeanu are o nouă iubită milionară. Cine este și cum arată femeia din viața afaceristului: „A fost dragoste la prima vedere, a venit aici ca turistă”

Citește și: Irinel Columbeanu s-a săturat de manechine și caută alt gen de iubită, la 65 de ani: „Nu are trebuie să arate într-un fel anume, ci…”

Citește și: Cum arată Daniela Nane în costum de baie, la 51 de ani. Este prima „Miss România' din istoria țării noastre

Citește și: Fulgy de la Clejani, din nou în fața judecătorilor, în luna august. A cerut sistarea tratamentului pentru dependența sa de droguri

Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubita milionară, Ani, după doar o lună de relație

Irinel Columbeanu s-a despărțit de Ani, iubita milionară, după aproximativ o lună de relație. Ruptura dintre ei ar fi fost provocată de plecarea afaceristului în SUA, perioadă în care cei doi nu și-au vorbit. Afaceristul spune că reîntâlnirea cu Irina l-a făcut să-și schimbe prioritățile, iar o relație nu mai face parte din perspectivele sale de viitor.

„Nu am mai vorbit cu Ani de când am plecat. N-a fost să fie. Nu-mi mai trebuie o relație, nu o voi mai căuta. După ce am văzut-o pe Irina, nu-mi mai arde de altceva', a spus Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Mai mult, afaceristul se pregătește să plece singur în vacanță: „În această lună, aventura continuă cu o vacanță la Marbella, unde am fost invitat de un bun prieten de-al meu'.

Cum s-au cunooscut Irinel Columbeanu șii Ani

Irinel Columbeanu ș Ani s-au cunoscut la o pensiune din Delta Dunării, deținută de un prieten de-al afaceristului. Fostul afacerist de la Izvorani susținea că a fost dragoste la prima vedere și a fost impresionat de calitățile femeii de afaceri.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește însă să dea amănunte din viața ei. Mi-a atras atenția încă de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la Periprava, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am', mărturisea Irinel Columbeanu, potrivit sursei citate mai sus.

Întrebat despre calitățile pe care le caută la o parteneră, Irinel Columbeanu a adăugat: „Nu ar trebui să aibă un profil de instagram, nu mă interesează acest lucru. Ci să fie o persoană deșteaptă, inteligentă, și mai ales respectuoasă cu mine, cu alți concetățeni, cu alte femei. Lista e prea lungă, dar nu vreau să se sperie nimeni'.

Sursa foto: Facebok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton