Irinel Columbeanu s-a filmat la volanul unui Mercedes, după ce a ajuns la azil: „Nu am mai condus de 5 ani. Mă gândesc să mă reapuc, dar îmi fac planurile financiare”

 Ifrim Georgiana
.

De aproape trei luni, Irinel Columbeanu locuiește într-un azil din Ghermănești, după ce și-a pierdut întreaga avere. De curând, fostul milionar s-a filmat la volanul unei Mercedes și a spus că plănuiește să se reapuce de condus. Deocamdată, are alte „planuri financiare' și un autotorism nu se află pe lista viitoarelor achiziții. Iată declarațiile lui Irinel Columbeanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu, cândva posesorul unei averi de 150 de milioane de euro, a ajuns să locuiască într-un azil pentru vârstnici și primește donații de la necunoscuți. Excentricul personaj a stârnit numeroase controverse în ultima perioadă, asta fiindcă a părăsit tot mai des centrul din Ghermănești și s-a postat în mediul online. Fostul milionar nu poate renunța la vechile obiceiuri și s-a filmat la volanul unei mașini scumpe, după cinci ani în care nu a condus deloc.

bi8bi8

Citește și: Ce spune Sanda Ladoși despre decăderea lui Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil: „De la extaz la agonie. Nimeni nu e iertat de niciun fel de experiență neplăcută'

Citește și: Mitică Dragomir, comentariu dur la adresa lui Irinel Columbeanu, după ce milionarul a ajuns la azil: „Nu mi-e milă de omul prost”

Citește și: Anamaria Ferentz, petrecere-surpriză de ziua ei, la 48 de ani: „Am avut 250 de invitați, totul a fost planificat în detaliu”. Cum a răsfățat-o Douglas, iubitul american

Citește și: Loredana Groza, gest impresionant pentru un copil bolnav, înainte de Sărbători. A donat 1000 de euro: „Orice se poate întâmpla când există dragoste și uniune'

Irinel Columbeanu s-a filmat la volanul unui Mercedes

În urmă cu ani buni, Irinel Columbeanu era împătimitul bolizilor de lux și a avut în colecție un Rolls Royce, dar și un Bentley Continental. Odată cu declinul financiar, a ajuns să conducă o mașină veche, lovită și ruginită. Un vechi prieten i-a făcut o surpriză fostului milionar și l-a lăsat să-i conducă Mercedesul.

Irinel Columbeanu spune că plănuiește să se reapuce de șofat, însă trebuie să-și pună la punct planul financiar pentru achiziționarea unui autoturism.

„Nu am mai condus de aproximativ 5 ani când am predat mașina pe care o aveam închiriată, un Opel mai vechi. Un prieten bun, mi-a făcut o surpriză și m-a lăsat să conduc iar. Nu a fost Bentley, nu a fost Rolls, dar mi-a făcut plăcere să conduc o manuală din nou. Mă gândesc serios să mă reapuc să conduc, dar îmi fac planurile financiare înainte, pentru că acum nu mai am autoturism', a declarat Irinel Columbeanu pentru CANCAN.RO.

Irinel Columbeanu, ajutat de cumnatul din Bacău

Având o pensie mică, Irinel Columbeanu a făcut un apel la donații, pentru a-și achita cheltuielile de la azilul din Ghemănești. Fostul său cumnat din Bacău i-a trimis 3000 de lei, după ce a aflat că se află într-o situație dificilă.

„Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit. El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar. Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde', au declarat surse din anturajul lui Irinel Columbeanu pentru Click.

Sursa foto: Facebook & Captură Video/ CANCAN

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton