Irinel Columbeanu s-a întors la vila de la Izvorani și s-a plimbat printre ruine. Un tablou vechi i-a trezit nostalgia: „Nu-mi pare rău de nimic, dar...”

.

Irinel Columbeanu și-a îndeplinit visul de a mai vedea o dată vila de la Izvorani, distrusă de incendiu în 2020, dar care păstrează amintirile unei vieți tumultuoase. Cândva un palat, locul este astăzi o ruină invadată de șobolani, cu pereți crăpați și mobilier distrus. Cuprins de nostalgie, fostul milionar s-a plimbat prin curte, lăsându-se purtat de amintiri, și a aruncat un ochi interior. Emoțiile l-au copleșit când a găsit un tablou cu mama și fiica lui, pe care l-a sărutat imediat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

În octombrie 2023, Irinel Columbeanu și-a găsit refugiul într-un azil din Ghermănești. Împins de problemele financiare și medicale, fostul milionar a luat această decizie, mai ales că a și rămas singur după plecare Irinei în America. Cândva unul dintre cei mai bogați oameni din România, s-a adaptat unei vieți modeste, bazându-se pe ajutorul prietenilor și pe o pensie infimă.

columbeanu irinelcolumbeanu irinel

Citește și: Irinel Columbeanu nu a primit niciun ajutor financiar din partea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor: „Bani au venit numai de la…'

Citește și: Cum arată vila lui Irinel Columbeanu, la 4 ani de la incendiu. Cândva era luxul absolut, casa din Izvorani a ajuns o ruină invadată de șobolani

Citește și: Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catangă, i-a oferit Iuliei Albu una dintre rochiile artistei: „Nici nu am cuvinte să îmi exprim recunoștința. Sunt onorată să…'

Citește și: Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a dezvăluit sexul bebelușului: „Emoțiile și bucuria au fost la cote maxime. Am aflat în sfârșit ce se ascunde în burtică'

Irinel Columbeanu s-a întors la vila arsă de la Izvorani

În timpul vizitei la vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu a fost însoțit de Adrian Voicu, realizatorul emisiunii „Fiță cu Adiță'. Deținut de un alt proprietar acum, imobilul nu a fost refăcut după incendiul din 2020. Pereții sunt distruși, acoperișul nu mai există, iar toate bunurile din interior sunt distruse de flăcări. Locul a fost lăsat în paragină și este invadat de șobolani, oferind o imagine dezolantă, în contrast puternic cu luxul de altădată.

Cuprins de nostalgie, fostul milionar a pășit în curte și s-a lăsat purtat de amintiri. Apoi, cu inima strânsă, a intrat în casa care, deși mistuită de flăcări, încă păstrează câteva obiecte intacte. Pereții sunt complet distruși și nimic nu mai aduce aminte de luxul de odinioară. În timp ce se plimba printre ruine, Irinel Columbeanu a avut surpriza să găsească un tablou vechi, ce le înfățișa pe mama și fiica lui. L-a sărutat imediat, copleșit de emoții. Imaginile pot fi văzute AICI.

„Sentimentul este amestecat, nu-mi pare rău de nimic, dar totuși simt o emoție puternică revăzând niște lucruri care mi-au fost dragi', a declarat fostul afacerist în timpul vizitei, potrivit WOWbiz.

Vila de la Izvorani. Cândva luxul absolut, astăzi o ruină

În anul 2007, averea lui Irinel Columbeanu a fost estimată la 150 de milioane de euro, însă din cauza unor decizii greșite, milionarul a rămas cu conturi goale. Incendiul care a distrus vila de la Izvorani într-o ruină a avut loc pe 31 decembrie 2020.

Focul a cuprins o suprafață de aproximativ 1000 de metri pătrați și s-a extins de la subsol către parter și etaj. Se pare că incendiul ar fi pornit de la subsolul casei, iar la acel moment nimeni nu locuia în vila cu 15 dormitoare. Acoperișul vilei a fost făcut scrum, iar la acel moment, imobilul nu îi mai aparținea lui Irinel Columbeanu. Casa era scoasă la vânzare pentru 3,9 milioane de euro.

Cum a pierdut Irinel Columbeanu vila de la Izvorani

Serghei Mizil, prieten vechi al fostului afacerist, a înaintat un scenariu cu privire la decăderea acestuia. Pe fondul problemelor de sănătate și aflat într-o stare psihică vulnerabilă, fostul milionar ar fi luat decizii neinspirate în afaceri, ajungând, în cele din urmă, la sapă de lemn. Nu și-ar aminti nici cum a ajuns să vândă vila de la Izvorani.

„Având AVC-urile alea, l-au ars toți. Că l-am întrebat ‘Casa cine ți-a luat-o și toate moșiile alea?’. Înainte să ardă, i-a luat-o. Și a zis ‘Mi-a luat-o, nu vreau să spun ce meserie avea’. L-am întrebat dacă i-a dat banii. ‘Nu știu, mi-a dat ceva, mai trebuia să-mi dea. Da (n.r. avocata i-a luat casa). El spunea că nu știe cine i-a dat, ce i-a dat, ce a făcut. Eu cred că l-au cam coafat. El nu mai știe nimic (…) Casa nu știu cât făcea, terenul era… (…) Am stat de vorbă mult cu el și nu știe. Își aduce aminte din copilărie, dar acum niște chestii de ieri nu mai știe’, a povestit Seghei Mizil, la Xtra Night Show.

Sursa foto: WOWbiz & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton