Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, s-au revăzut după 6 ani. Cum a atras adolescenta atenția la venirea în România / Obiceiul moștenit de la mama ei, Monica Gabor

.

Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, s-au revăzut după 6 ani. Vineri noapte, Irina Columbeanu a ajuns în România, pentru a-și vedea tatăl. Fostul milionar a așteptat-o, vizibil emoționat, la aeroport. Atunci când adolescenta și-a făcut apariția, toți ochii au fost îndreptați spre ea. Iată cum a atras atenția și ce obicei a moștenit aceasta de la mama ei, Monica Gabor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu este în culmea fericirii. Fiica lui, Irina, s-a întors în România, după 6 ani, pentru a se revedea. Fostul milionar spera ca pe adolescentă să o însoțească mama acesteia, Monica Gabor, însă nu a fost așa. Adolescenta a venit singură în țara ei natală și imediat după ce și-a văzut tatăl, l-a îmbrățișat strâns.

irina-columbeanu-2irina-columbeanu-2

În vârstă de 16 ani, Irina Columbeanu este acum o adevărată domnișoară. Adolescenta și-a schimbat look-ul de ceva timp, s-a tuns și e complet diferită față de cum și-o amintea tatăl ei. Pentru întoarcerea în România, aceasta a optat pentru o ținută lejeră, pentru a se simți comod în avion. Ce a atras atenția, însă, este un ghiozdan de la un brand celebru, care valorează aproximativ 2.000 de euro.

Citește și: Monica Gabor și-a schimbat numele în SUA, după căsătoria cu Mr. Pink. Cum se numește acum și cu ce se ocupă fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Citește și: Irina Columbeanu este într-o relație cu un tânăr francez. Irinel Columbeanu: „S-ar putea să devin socru. O să împlinească 18 ani și…'

Citește și: Kate Middleton, prima apariție publică după diagnosticul de cancer. Cum arată și ce detalii a oferit despre starea ei de sănătate: „Fac progrese, dar…'. A participat cu familia la parada aniversară a Regelui Charles

Citește și: Cum și-a revenit Cristina Bâtlan după un stil de viață care nu i-a fost benefic: 'Aveam nevoie de o pauză și am fost într-un retreat de 10 zile ca să mă resetez și să încep, din nou, să fiu eu…' Cât muncea înainte și unde mânca / EXCLUSIV

Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, s-au revăzut după 6 ani

Așadar, se pare că Irina Columbeanu moștenește de la mama ei, Monica Gabor, pasiunea pentru gențile de lux. După ce a ajuns în țară, adolescenta și tatăl ei au plecat împreună la Cluj, unde vor sta câteva zile și își vor face amintiri frumoase împreună.

În Cluj-Napoca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a îmbrăcat o ținută mai elegantă. Aceasta a purtat o cămasă din mătase și o fustă scurtă. Și de această fată, a avut grijă să-și accesorizeze vestimentația cu o geantă scumpă, Chanel, care valorează peste 10.000 de euro. Vezi imaginile AICI.

Așadar, se pare că Irina Columbeanu trăiește o viață de vis în America, acolo unde stă cu mama ei și de iubitul acesteia, de peste 6 ani. Monica Gabor are grijă ca fiica ei să aibă un trai de lux în Malibu, iar adolescenta Irina este implicată în diverse proiecte la școală. Ba mai mult, tânăra a apărut chiar și în presa din SUA.

„O săptămână va sta. O să mergem prin țară și o să vedem acolo cum vom reuși să ne descurcăm! O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament', a dezvăluit Irinel Columbeanu, cu doar câteva ore înainte ca fiica lui să sosească, potrivit Wowbiz.ro.

Cum este viața lui Irinel Columbeanu la azil

De circa jumătate de an, Irinel Columbeanu locuiește într-un azil, în Ghermănești, același în care a stat și tatăl lui până a murit. Fostul milionar și-a pierdut toată averea, iar acum trăiește din ajutorul prietenilor care i-au mai rămas…

Irinel Columbeanu susține că acum simte că s-a acomodat la azil. Recunoaște, însă, că duce dorul luxului de altădată. După ce a rămas fără vila din Izvorani, acesta a stat cu chirie într-un apartament din București. Romanița Iovan, fosta sa iubită, era cea care îi plătea chiria atunci.

„Culmea este că nu pot zice că mă plâng. Evident, e greu să pleci dintr-o vilă cu 18 camere și 18 băi și să ajungi instituționalizat printre bătrâni, dar domnul Cassian și personalul de aici mă fac să mă simt ca acasă', a spus Irinel Columbeanu.

Fostul milionar a păstrat geamantanele Louis Vuitton

Tot cu gândul la luxul de altădată, Irinel Columbeanu a păstrat în camera de azil în care locuiește mai multe geamantane marca Louis Vuitton. Nu vrea să renunțe la ele și ține minte că le-a achiziționat atunci când a mers cu Monica Gabor, fosta lui soție, la Paris.

„Vă referiți la diplomatul de la Vuitton. Să vă explic, diplomatul acesta «știe» mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri. Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului.

Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum', a mai spus fostul milionar pentru sursa mai sus-menționată.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton