Irinel Columbeanu și Monica Gabor, cel mai mediatizat cuplu monden al României: partida de amor filmată prin gaura cheii, presupusa aventură a fostei doamne de la Izvorani cu șoferul „Ricky” și scandalul cu blondele din jacuzzi

 Ifrim Georgiana
.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format cel mai mediatizat cuplu monden al României. Diferența uriașă de vârstă a generat controverse încă de la început, dar au urmat și alte episoade care i-au menținut în centrul atenției publice. Filmarea indecentă „pe gaura cheii', scandalul cu blondele din jacuzzi și presupusa aventură a fostei doamne de la Izvorani cu șoferul „Ricky Martin' sunt câteva dintre momentele marcante ale tumultoasei relații.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Irinel Columbeanu și Monica Gabor ocupau primele pagini ale tabloidelor la începutul anilor 2000, atunci când și-au afișat public relația. La vremea respectivă, fostul milionar avea 48 de ani, iar tânăra abia împlinise 18 ani. Se afișau constant împreună, trăiau într-un lux orbitor și nu își refuzau nicio plăcere. Pentru fostul afacerist, viața glamour a rămas doar o amintire, iar fosta lui soție, supranumită cândva „scorpia de la Izvorani', a părăsit de mult România.

ir26ir26

Citește și: De ce Monica Gabor nu a însoțit-o pe Irina Columbeanu în România. Sora ei, Ramona, a dat-o de gol: „E prinsă acolo. Nu a putut să…'

Citește și: Ramona Gabor a spus adevărul despre relația dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu: „Monica îl ajută cum poate și a educat-o și pe fiica ei să fie la fel, ținând cont de cum s-au terminat lucrurile” / După divorț, Irinel i-a luat Monicăi și copilul și cadourile

Citește și: Când începe Asia Express 2024, la Antena 1. Imagini în premieră din noul sezon, Drumul Zeilor, prezentat de Irina Fodor

Citește și: Organizatorii Jocurilor Olimpice și-au cerut scuze după ce o secvență asemănătoare „Cinei celei de Taină” a fost pusă în scenă la ceremonia de deschidere. Care a fost reacția Bisericii Catolice

Irinel Columbeanu și Monica Gabor, cel mai mediatizat cuplu monden al României

În cel de-al doilea volum autobiografic, Irinel Columbeanu a relatat prima întâlnire cu Monica Gabor, pe 13 iulie 2005. Ea se îndrepta spre mare, unde trebuia să-și facă poze pentru catalogul ei ca manechin, dar făcuse o oprire în București. Fostul milionar a pus ochii pe bruneta de la Bacău din prima clipă când a intrat în biroul său.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă', scrie în cartea lui Irinel Columbeanu.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au făcut nuntă cu sute de invitați

După doar un an de relație, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au devenit soț și soție. Extravaganta nuntă, organizată pe 22 iulie 2006, a avut loc la Izvorani și a făcut înconjurul televiziunilor. Invitații au fost plimbați cu vaporul pe lacul Snagov, apoi s-au răsfățat cu 11 feluri de mâncare sofisticată.

Monica Gabor a purtat o rochie de mireasă splendidă, cu cristale Swarovski și bijuterii foarte scumpe. Familia ei nu a văzut cu ochi buni căsnicia cu fostul om de afaceri, astfel că la eveniment a fost prezentă doar mama sa.

Pentru că la opulenta nuntă au fost invitați de seamă, cu dare de mână, 50.000 de euro au strâns Monica Gabor și Irinel Columbeanu. Banii nu i-au cheltuit, ci i-au donat unei fetițe suferinde: „Binele se face în liniște. (…) Nu mă simt tentat să dezvălui, cu toate că am fost la Constanța cu banii pe care i-am strâns după nuntă, i-am donat mamei unei fetițe care avea probleme. Da, 50.000 de euro. Am fost și pe la Cluj și am ajutat niște persoane, cât să își găsească un adăpost mai bun'.

Tot în ziua nunții, Monica Gabor a anunțat că este însărcinată, iar în 2007 a venit pe lume Irinuca, fiica celor doi. Momentele care au precedat nașterea fetiței au fost transmise în direct de postul de televiziune B1TV.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, filmați în timpul unei scene de amor, pe gaura cheii

Unul dintre cele mai controversate momente ale relației a fost acela când Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost filmați în timpul unei scene de amor, la un restaurant chinezesc. Un chelner a surprins ipostazele intime pe gaura cheii, apoi l-a șantajat și amenințat pe fostul milionar.

„Am fost șantajat în urma acestor imagini. A venit cineva care a spus că e chelner în localul respectiv, că el ne-a filmat pe gaura cheii. M-am gândit că presa o să fie și mai interesată de aceste imagini. Eu îmi aduceam aminte ce am făcut acolo, în acel separeu. Eu chiar i-am spus Monicăi: ‘Nu te preocupa că ne-a pus Dumnezeu mâna în cap, adică ție ți-a pus Dumnezeu mâna în cap’, a spus Irinel Columbeanu în podcastul ‘Fiță cu Adiță’.

Presupusă aventură dintre Monica Gabor și șoferul Ricky Martin

Când Monica Gabor era căsătorită cu Irinel Columbeanu s-a zvonit că aceasta ar fi avut o aventură cu șoferul ei, poreclit Ricky Martin. Amândoi erau în industria modei în acea perioadă, apoi destinul i-a adus într-o relație profesională, Voicu Pânzar devenind angajatul Monicăi.

Tot în cel de-al doilea volum al său, „Apofenia', fostul milionar a oferit detalii despre relația extraconjugală pe care soția lui ar fi avut-o cu șoferul ei.

„Asta nu înseamnă că Monica era perfectă. Ili nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat, atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo.

Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu, cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei supranumit de presa dâmbovițeană. La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o relație răutăcioasă, care lui Iri i se păru forțată și inutilă. Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți, spune ea pe un ton afectat și nenatural', scrie în cartea lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și episodul cu blondele din jacuzzi

Căsnicia dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-a zdruncinat după celebrul episod cu blondele din jacuzzi. În timp ce soția lui se afla în America, fostul milionar și-a făcut de cap la o petrecere privată, iar imaginile compromițătoare au apărut în presă.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!', a declarat acesta la Metropola TV, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

După divorț, Irinel i-a luat Monicăi copilul și cadourile

În anul 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat. Magistrații Tribunalului București au decis, printr-o sentință definitivă, ca fiica lor să rămână cu tatăl ei.

„Neprezentarea la notar şi nesemnarea convenţiei denotă lipsă de responsabilitate părintească din partea pârâtei. Aceasta ştia că va lipsi din ţară pe o perioadă mai lungă, iar tatăl (Irinel Columbeanu) îşi manifestase disponibilitatea de a avea grijă de fetiţă', se arată în documentul oficial cu decizia instanţei.

Mai mult, Irinel i-a confiscat Monicăi și foarte multe bunuri de valoare, de sute de mii de euro, haine, bijuterii și accesorii făcute cadou de el. Abia în 2018, fostul afacerist i-a permis fiicei lor să se mute la mama ei, în America.

Sursa foto: Facebook & Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton