Irinel Columbeanu vrea s-o recucerească pe fosta lui iubită, Oana Cojocaru, mai tânără cu 40 de ani: „M-a vizitat la azil. Am încercat să ne împăcăm...”

.

Aflat de un an la azil și apăsat de singurătate, Irinel Columbeanu și-a propus s-o recucerească pe fosta lui iubită, Oana Cojocaru, mai tânără decât el cu 40 de ani. Aceasta l-a vizitat la centrul din Ghermănești și a existat o tentativă de împăcare, însă, spune el, n-a fost să fie. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani și s-au cunoscut pe când Oana Cojocaru avea doar 20 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Irinel Columbeanu, cândva unul dintre cei mai bogați oameni de la noi din țară, s-a iubit cu femei frumoase și cunoscute în showbiz-ul românesc. Pe lista celor cu care a avut relații se numără Romanița Iovan, prințesa Brianna Caragea, Anna Lesko și Monica Gabor. Ultime relație publică a fost cu Oana Cojocaru, singura femeie care a rămas cu el după ce și-a pierdut întreaga avere. În ciuda diferenței de vârstă de 40 de ani, relația lor a durat trei ani, dar s-au separat când ea s-a mutat în Dubai.


Citește și: Ce răspuns a primit Irinel Columbeanu de la fiica lui, când i-a spus că vrea să-i cunoască iubitul: „Mi-a zis să nu vin acum în America că…'

Citește și: Cum se simte Irinel Columbeanu la azil, după o jumătate de an: „Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă'. De câte ori vorbește la telefon pe săptămână cu Irina, fiica lui


Citește și: Cele mai frumoase ținute de la Oscar 2024. Vedetele au strălucit pe covorul roșu

Citește și: Eugenia Șerban a suferit un preinfarct anul trecut și a avut gânduri suicidare: „Orice mamă se gândește. Am ales să iau ordinul de protecție, ca să nu ajung acolo'

Irinel Columbeanu vrea s-o recucerească pe fosta lui iubită, Oana Cojocaru, mai tânără cu 40 de ani

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru s-au cunoscut la un eveniment monden, pe când ea avea doar 20 de ani, iar relația lor s-a întins pe o perioadă de trei ani. Între timp, tânăra s-a întors în România și a început să practice yoga. Irinel Columbeanu spune că fosta lui iubită l-a vizitat la azilul din Ghemănești și nu și-a pierdut speranța că s-ar putea împăca, dat fiind că nici ea nu este implicată într-o relație.


„Cel mai dor îmi este de Oana. Am văzut-o ultima oară când am venit eu la azil. M-a vizitat. Și chiar am fost impresionat de gestul ei. Am încercat să ne împăcăm atunci când am fost cu ea la Comănești, în orașul în care s-a născut. Dar n-a fost să fie. O să o caut, să ne mai întâlnim. Și ea e singură, nu are pe nimeni acum’, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

„I-am scris întâi Monicăi’

De 8 martie, Irinel Columbeanu a ținut să le felicite pe femeile care au făcut parte din viața lui. Monica Gabor și Oana Cojocaru i-au apreciat inițiativa, însă de la Romanița Iovan, Anna Lesko și Brianna Caragea nu a primit niciun răspuns.


„I-am scris întâi Monicăi, apoi și Oanei. Ele au fost primele. Mi-au răspuns amândouă’, a mai spus el pentru aceeași sursă.

Cu doar o săptămână în urmă, Irinel Columbeanu afirma că fosta lui soție, Monica Gabor, refuză să-i mai vorbească de ani buni: „Am încercat să-i scriu, dar nu mi-a răspuns niciodată la mesaje, în schimb Irina mi-a răspuns’.


Cum s-a înțeles Irinel Columbeanu cu Mr. Pink, în timpul vizitei în America

După vizita în America, Irinel Columbeanu a rămas cu o impresie bună despre Mr. Pink, tatăl vitreg al Irinei. Milionarul l-ar fi îndemnat să-și prelungească șederea peste Ocean, astfel încât să petreacă mai mult timp cu fiica lui.

„Este pe picioarele ei (n.r- Irina). Am și vizitat-o în iulie 2023 și îmi pare bine că am reușit. Am constatat că este foarte bine îngrijită, atât de către mama ei, cât și de tatăl ei vitreg, ca să spun așa, e vorba de renumitul Mr. Pink.


Am stat la un hotel din apropierea orășelului Malibu. Nu am vrut să deranjez, nu am vrut să invadez pe nimeni și nici nu am stat atât de mult pe cât mi-a recomandat Mr. Pink să stau. Mi-a zis: Dacă tot ai venit și vrei să mai stai, te rog lasă-mă să-ți plătesc eu biletul de avion. Ar fi însemnat să-l schimb și nu mai poți să-l schimbi după ce l-ai luat. Și atunci am stat numai cât timp a zis Irina că e pregătită să petreacă timp cu mine. Nu a fost decât o săptămână. Mă rog, așa a vrut ea, a povestit fostul milionar în podcastul „Vin la vorbă.

Sursa foto: Facebook