Irisha, declarații surprinzătoare despre potențialul ei iubit: „Am primit 101 trandafiri roșii. Știu de la cine sunt, evident”

 Ifrim Georgiana
.

Irisha, declarații surprinzătoare despre potențialul ei iubit. Irina Ceban are 35 de ani și a ajuns în atenția publicului după ce a participat la mai multe emsiuni televizate. Recent, aceasta a mărturisit că este curtată de un potențial partener și ar fi fi dispusă să înceapă o nouă relație dacă lucrurile decurg așa cum trebuie. Iată dezvăluirile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La 35 de ani, Irisha se bucură de o carieră de succes, fiind artistă, vedetă de telviziune și model. Aceasta s-a remarcat în sezonul cinci al emisiunii „Bravo, ai stil!', acolo unde a obținut locul al treilea. De asemenea, asistenta TV a fost concurentă și la „Survivor România' 2021. Într-un interviu recent, bruneta a vorbit cu sinceritate despre viața sa amoroasă, mărturisind că există un bărbat care o curtează de ceva vreme. Mai mult, Irisha a spus și ce calități ar trebui să aibă cel care-i va deveni partener de viață.

iri-9iri-9

Asistenta TV a mărturisit că are mai mulți admiratori și primește nenumărate buchete de flori. Se pare că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' e gata să fie cucerită, însă, cel puțin o perioadă, va analiza cum evoluează lucrurile.

Citește și: Irisha, apariție wow în sacou și fără sutien, la VIVA! Influencers Party 2022.O ținută demnă se Fashion Week

Citește și: Cine este Irisha.Tot ce nu știi despre fosta concurentă Bravo, ai stil!

Citește și: Cum se menține în formă Romanița Iovan la 58 de ani:”Tu și persoana ta trebuie să fii în centrul atenției întotdeauna”

Citește și: Oana Roman și Dan Capatos nu au vorbit ani la rând:”Sunt unii oameni care mi-au făcut mult rău”

Irisha, declarații surprinzătoare despre potențialul ei iubit

Asistenta TV a recunoscut că există un bărbat pentru care ar renunța la statutul de femeie singură. Deocamdată, aceasta își dorește să vadă pașii următori, pentru a se asigura că a găsit partenerul potrivit.

„Există admiratori, într-adevăr, azi de dimineață am primit 101 trandafiri roșii cu unul alb în mijloc, foarte drăguț! Știu de la cine e, evident. Și florile, în general, pe care le primesc, mă sună curierii, le iau și au și ele bilețele. Casa mea chiar arată bine, arată ca o mini florărie. (…)

Mă gândesc momentan, nu sunt hotărâtă, de ce vrei să te mint? Știe și el, că i-am zis. I-am dat timp să mă cucerească, dacă va ști ce să facă cu acel timp, OK, dacă nu, nu. Și nu sunt arogantă deloc. Dacă va ști ce să facă cu acel timp, bravo lui, dacă nu, „thank you, next'!', a declarat Irisha, potrivit cancan.ro.

Ce calități trebuie să aibă partenerul asistentei tv

Irisha a enumerat câteva dintre calitățile pe care la caută la un viitor partener. Aceasta a recunoscut că nu este genul de femeie care se lasă purtată de val, ci analizează cu atenție fiecare pas când vine vorba despre latura sentimentală.

„Eu nu sunt femeia aceea emotivă, care visează cai verzi pe pereți. Eu sunt foarte realistă și gândesc totul la rece. Adică ascult și inima, dar foarte puțin. (…) Trebuie să fie interesant, inteligent, să-i pese de mine, să-i pese de nevoile mele, de ce vreau eu, de ce simt.

Să fie și el cel puțin la același nivel ca mine, să facă lucruri interesante, să am ce să vorbesc cu el. Multe, trebuie să aibă multe, că un bărbat fix același lucru caută într-o femeie!', a mai adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton