Isla Fisher și Sacha Baron Cohen au divorțat, după mai bine de 20 de ani de relație: „Am lucrat în liniște la această schimbare”. Au împreună trei copii

.

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen au divorțat, după mai bine de 20 de ani de relație și 13 ani de căsnicie. Chiar ei au făcut anunțul neașteptat al despărțirii. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că mulți îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți, având și trei copii. Iată cum sună mesajul transmis de celebrii artiști pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Actorii Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher au anunțat vineri, 5 aprilie, că au decis să divorțeze, după o relație de mai bine de 20 de ani și peste 13 ani de mariaj, notează BBC. Cei doi artiști și-au luat fanii prin surprindere cu mesajul lor. Nimeni nu se aștepta ca aceștia să se despartă, mai ales că împreună sunt și părinți pentru cei trei copii ai lor.

Citește și: Omar Arnaout, primul câștigător Next Star, a devenit tată la 22 de ani. Soția lui, Miruna Diaconescu, a născut: „Am doi băieți frumoși în casă de acum’


Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit civil, în weekend: „Începe o nouă etapă'. Imagini emoționante de la eveniment / Cum a reacționat Cristina Ciobănașu

Citește și: Laurențiu Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan de infidelitate. Ce procese i-a deschis impresarei: „Să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic. Bebe este manipulat. Trăiește din cei 2000 de euro pe care-i primește de la mine’

Citește și: Ce greutăți a întâmpinat actrița și regizoarea Alina Șerban din cauza discriminării: „A fi rom în România te făcea să te simți inferior și această discriminare te făcea să te disprețuiești pe tine. Erai de acord cu ce se zicea. Și azi mă lupt cu complexul de inferioritate' / EXCLUSIV


Isla Fisher și Sacha Baron Cohen au divorțat, după mai bine de 20 de ani de relație

Așadar, showbiz-ul internațional e „zguduit’ de o nouă despărțire șocantă, după cea a Shakirei de Pique sau, mai recentă, cea a lui Ellie Goulding de Caspar Jopling. Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher au ajuns la despărțire, după mai bine de două decenii.


„După un lung meci de tenis care a durat mai bine de 20 de ani, ne punem, în sfârșit, rachetele jos’, au transmis Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher, într-un comunicat comun postat pe conturile lor de socializare.

Au împreună trei copii

Actorul britanic Sacha Baron Cohen, în vârstă de 52 de ani, și actrița australiană Isla Fisher, în vârstă de 48 de ani, au depus actele de divorț împreună, anul trecut. Aceștia au preferat întotdeuna să păstreze discreția în privința vieții lor private, astfel că nu au făcut public anunțul despărțirii până ce divorțul nu s-a finalizat.


„Întotdeauna am prioritizat viața noastră privată și am lucrat în liniște la această schimbare. Împărtășim pentru totdeauna devotamentul și dragostea noastră pentru copiii noștri. Apreciem sincer faptul că respectați dorința familiei noastre de intimitate’, au adăugat cei doi.


Cum s-au cunoscut Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher au trăit împreună o poveste de dragoste ca-n filme. Aceștia s-au cunoscut în anul 2001, în cadrul unei petreceri, în Sydney, Australia. Trei ani mai târziu, aceștia s-au logodit, iar pe 15 martie 2010 s-au și căsătorit. Aceștia au împreună trei copii.

Sacha Baron Cohen a debutat în lumea filmului în anii 1990, cu personajul său Ali G, infamul gangster care a devenit un star de comedie.

Acesta e recunoscut pe plan mondial și pentru rolul lui „Borat’, un jurnalist din Kazahstan, și a jucat rolul extravagantului fashionist austriac Bruno.


Isla Fisher a jucat și ea în filme de succes, precum „Wedding Crashers’ şi „Bachelorette’. Actrița e și scriitoare și a publicat o faimoasă serie de cărți pentru copii.

Sursă foto: Instagram, Hepta