Ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii, șocat de vestea că Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au căsătorit și vor avea un copil: „Cum își așterne, așa doarme. Are probleme emoționale”

.

Ispita Romeo Vasiloni, șocat de vestea că Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au căsătorit și vor avea un copil împreună. Sezonul 7 Insula Iubirii a luat sfârșit, însă ce s-a întâmplat la 6 luni de la terminarea emisiunii a șocat pe toată lumea. Printre schimbările majore, față de finala Insula Iubirii, se află relația Emei Oprișan cu Răzvan Kovacs. Au plecat despărțiți, iar ea mai sigură ca niciodată că totul s-a terminat, însă recent s-a aflat că este însărcinată și că s-au căsătorit. Iată reacția neașteptată pe care a avut Romeo Vasiloni la aflarea acestor vești!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Cuplul Ema Oprișan-Răzvan Kovacs a fost unul dintre cele mai controversate de la Insula Iubirii. În timp ce el se distra cu ispita Daria, care spunea chiar că au o relație pe Insulă, ea se apropia tot mai multe de ispita Romeo Vasiloni după ce a pus capăt poveștii de dragoste cu Răzvan chiar în fața tuturor. Totuși, la ultimul Bonfire, el și-a dat seama că a greșit și că Daria nu-l vrea în viața reală, însă ea era convinsă că totul este pierdut în relația lor.

Citește și: Ema Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii s-au căsătorit și urmează să devină părinți. Nași le-au fost alți doi foști concurenți ai emisiunii


Citește și: Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au separat înainte să participe la Insula Iubirii. Ispita Daria Cuflic i-a dat de gol: „A zis că v-ați despărțit cu trei săptămâni înainte și…’

Citește și: Doinița Oancea are un nou iubit. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, la ceas de seară: „Sunt bine, înaintez în viață…’

Citește și: Alexandru Ciucu, reacție surprinzătoare după decizia instanței privind programul fiicelor sale și ale Alinei Sorescu: „Nici vorbă însă să mă mai însor…'


Ispita Romeo Vasiloni, șocat de vestea că Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au căsătorit și vor avea un copil împreună

În timp ce ispita Daria și-a luat rămas bun de la Răzvan Kovacs, explicând că nu poate să fie nimic între ei în viața reală, ispita Romeo Vasiloni i-a mărturisit Emei că este îndrăgostit de ea și că își dorește să se cunoască mai bine după ce ajung acasă. Nu, nu s-a întâmplat acest lucru fiindcă ea l-a blocat fără a-i da vreo explicație, iar acum s-a aflat că este însărcinată cu Răzvan Kovacs, dar și că s-au căsătorit, nașii fiind chiar Iulian și Cristina Clonț de la Insula Iubirii.


‘Am fost surprins, foarte surprins, eu văzusem o Ema care s-a schimbat și care nu mai voia să-l accepte pe Răzvan. Ulterior nu știu ce s-a întâmplat, probabil că a convins-o din nou că s-a schimbat, sincer nu știu, nu vreau să comentez asta, e fix alegerea ei, fiecare cum își așterne așa doarme (…) Eu am aflat că ea și Răzvan s-au împăcat în urmă cu două seri, în emisiune, nu știam că s-au împăcat pentru că nu am fost curios să întreb ce face, care mai e viața ei, dacă s-au împăcat sau nu, o întrebam dacă e bine, dacă e ok. Se zvonea că s-ar fi împăcat, dar nu am întrebat‘, a spus Romeo Vasiloni pentru Spynews.ro.


Ispita Romeo Vasiloni: ‘Mereu îmi scria ea’

Romeo Vasiloni a explicat că este cu adevărat surprins de alegerea Emei Oprișan, asta fiindcă la ultimul Bonfire de la Insula Iubirii a văzut-o destul de schimbată și nu credea că o să mai accepte greșelile lui Răzvan Kovacs sau chiar o relație cu el. Totuși, se pare că cei doi nu au putut să stea prea mult departe unul de altul, chiar dacă Ema îi mai scria și lui Romeo, vorbind despre apariția lor la Insula Iubirii.

Noi am ținut legătura încă vreo două săptămâni-trei, după ce ne-am întors din Thailanda, după care m-a blocat fără niciun motiv și când a început să se difuzeze emisiunea m-a deblocat și am început să vorbim din nou, dar într-o manieră prietenească, nu i-am scris eu niciodată, mereu îmi scria ea în legătură cu emisiunea, că uite ce frumos, uite ce fain arată‘, a mai zis el.


Ce a spus ispita Romeo Vasiloni despre Ema Oprișan

Ispita Romeo Vasiloni a recunoscut că a aflat totul de pe micile ecrane, asta deoarece Ema l-a blocat în urmă cu mai mult timp fără a-i da vreo explicație. Le-a urat tot ceea ce este mai bun și a spus că își dorește ca de data aceasta Răzvan să o aprecieze și respecte pe Ema, chiar dacă și despre ea a spus că este o femeie bipolară cu ‘mici probleme emoționale’.


‘Șocat e mult spus, dar bănuiam, dar nu eram sigur, totuși speram să nu se întâmple asta, dar na. Acum ce să le zic, să aibă multă fericire, sper că Razvan s-a schimbat și să aibă grijă de ea pentru că Ema merită, însă are și ea unele mici probleme emoționale și este bipolară și ea, sper să fie fericiți, să se nască copilașul lor cu bine și să fie sănătos‘, a mai zis el pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram