Îţi mai aduci aminte de Irina Reisler? Cum arată acum după ce a slăbit 50 de kilograme

.

Au trecut mai bine de 15 ani de când Irina Reisler a reuşit o performanţă în lupta cu kilogramele printr-o dietă devenită celebră între timp. Vedeta de televiziune a slăbit 50 de kilograme într-un an, jumătate din greutatea pe care o avea în momentul acela, când era proaspătă mămică.

irina reisler inainte dupa slabitirina reisler inainte dupa slabit

„Sarcina este, practic, singura perioadă din viaţa unei femei când se poate mânca oricât, fără mustrări de conştiinţă, pentru că „cere copilul'! Asta este cea mai mare păcăleală! Anisia a avut, la naştere, 2,800 kg. Eu, 100!', spunea Irina Reisler, în urmă cu câţiva ani.

Între timp, fiica jurnalistei are 17 ani, iar Irina 50 de kilograme în minus.

În urmă cu 14 ani, Irina Reisler, jurnalist şi promotor al vieţii sănătoase, s-a hotărât să ţină dieta disociată, care a ajutat-o să scape pe parcursul unui an de 50 de kilograme.

'Dieta disociată, clasică, o cunoaște toată lumea: trei zile – proteine, trei zile – vegetale (mai mult legume decât fructe, pentru că fructele îngrașă) și aia a fost. Mi-am propus să trăiesc și mi-am propus ca Anisia să aibă mamă cât mai multă vreme. Pentru că am înțeles că slăbirea, de fapt, înseamnă prelungirea vieții și înseamnă îmbunătățirea vieții', a declarat Irina Reisler.

În 2011, Irina a deschis un salon de înfrumuseţare şi slăbit, din dorinţa de a împărtăşi toată experienţa acumulată şi de a oferi răspunsuri şi soluţii tuturor celor care se întreabă: Cum să slăbesc?'. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton