Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată. Afaceristul va deveni tată a doua oară: "Avem multe de trăit împreună"

 Ifrim Georgiana
.

Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată. Pe rețelele de socializare, afaceristul a anunțat că urmează să devină tată pentru a doua oară și a scris un mesaj emoționant pentru copilul care urmează să vină pe lume. Cei doi mai au împreună o fetiță, care poartă numele Smaranda.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc și Ana Pandeli sunt în culmea fericii de când au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Afaceristul este cel care a făcut marele anunț, pe rețelele de socializare. Aceasta a publicat câteva fotografii împreună cu partenera sa și cu fiica lor. Iubita acestuia a fost fotografiată cu burtica la vedere, în timp ce Codin Maticiuc o strânge afectuos în brațe. În mai multe rânduri, acesta a susținut că își dorește să devină tată din nou și se pare că visul i s-a îndeplinit.

codin-1codin-1

Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată. Afaceristul a făcut anunțul pe rețelele de socializare, iar mai multe vedete l-au felicitat. Între acestea se numără Nicole Cherry, Antonia, Nicoleta Nucă sau Roxana Hulpe.

Citește și: Cum a devenit Codin Maticiuc și mai bogat printr-un cadou primit de la soțul Deliei:„Încă îl am'

Citește și: Câți bani a câștigat Codin Maticiuc din podcastul cu Anamaria Prodan:„Se cunoaște valoarea'

Citește și: Fiul Larisei Udilă a împlinit un an și va fi botezat azi:”A venit toată familia să îi cânte la mulți ani!”

Citește și: Alexandra Stan, complet goală la piscină.Imagini inedite din vacanța din Grecia

Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată

Pe rețelele de socializare, actorul postat câteva fotografii cu iubita lui însărcinată, alături de un mesaj pentru copilul care va veni pe lume.

„Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta, dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!', a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

„Îmi mai doresc copii'

Într-un interviu mai vechi, Codin Maticiuc susținea că își dorește mai mulți copii și nu excludea ideea de a adopta unul. Împreună cu Ana Pandeli, afaceristul are o fetiță. Partenera sa mai are un băiețel din relația anterioară.

Fetița mea este totul pentru mine, sunt îndrăgostit de ea. […] Am doi copii deja pentru că iubita mea mai avea unul. Cu băiatul ei mă înțeleg extraordinar. E prietenul meu cel mai bun, m-a bătut la FiFA. Îmi mai doresc copii, mi-aș dori să și adopt unul', potrivit click.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton