Iubita lui Dinu Maxer, prima apariție alături de copiii artistului. Magdalena Chihaia e topită după Maysa: „Ea are multă energie, dar...” / Imaginile îi surprind ca o familie unită

 Ifrim Georgiana
.

Magdalena Chihaia a bifat prima apariție alături de copiii lui Dinu Maxer. Lansarea animației „Garfield' i-a reunit pe cei patru și s-au comportat exact ca o familie. Actrița a avut o grijă aparte față de fetița artistului, în timp ce fratele ei mai mare a părut destul de relaxat în preajma ei. Deși imaginile demonstrează cât de bine i se potrivește rolul de mamă, Magdalena Chihaia recunoaște că nu se grăbește să ducă relația cu artistul la nivelul următor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dinu Maxer și-a refăcut viața alături de Magdalena Chihaia, după divorțul de fosta soție Deea Maxer. Copiii artistului, Maysa și Andreas, au cunoscut-o pe actuala lui iubită de ceva timp, însă abia recent am avut ocazia să-i vedem împreună, în formulă completă. Actrița recunoaște că încă se obișnuiește cu această postură și nu plănuiește să devină mamă prea curând.

maxerrrmaxerrr

Citește și: Dinu Maxer a petrecut Paștele în spital, după ce mama lui a fost internată din cauza problemelor de sănătate: „E un șoc. Am chemat salvarea la telefon și…'

Citește și: Dinu Maxer a înlocuit-o pe fosta soție, Deea Maxer, cu Magdalena Chihaia și pe scenă: „Pregătim multe momente împreună, avem planuri de…'

Citește și: Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică a împlinit 5 ani! Imagini de la petrecerea organizată de părinți, chiar în curtea vilei lor

Citește și: Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș

Iubita lui Dinu Maxer, prima apariție alături de copiii artistului

Magdalena Chihaia a părut foarte atașată de copiii lui Dinu Maxer și a demonstrat o grijă aparte față de fiica artistului, Maysa, în vârstă de doar 4 ani. Deși micuța este destul de energică, actrița nu a scăpat-o din ochi și a avut o atitudine afectuoasă față de ea.  

„Foarte bine. Ea e cumințică, are multă energie, e un Duracell, dar gestionăm foarte bine, ne jucăm mult', a spus ea pentru cancan.ro.

La rândul lui, Andreas, care a împlinit 13 ani la începutul anului, a părut foarte familiar în preajma actriței, căreia îi face confesiuni despre provocările specifice adolescenței: „Pentru mine e totul OK'.

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer, declarații despre nuntă și copii

Deși a demonstrat că este pricepută cu copiii, Magdalena Chihaia recunoaște că nu s-ar vedea prea curând în postura de mamă. La rândul său, Dinu Maxer recunoaște că astfel de planuri sunt rezervate pentru viitorul îndepărtat.

„Cam repede, stai să mă mai obișnuiesc', a spus actrița.

„Probabil vreo doi ani', a completat-o Dinu Maxer.

Totuși, artistul nu a negat că i-ar surâde să devină tată din nou: „E o discuție'. Cât despre nuntă, ea a adăugat: „Toate lucrurile vin la timpul lor, cu pași înceți, dar siguri'.

Cum se înțelege Magdalena Chihaia cu copiii lui Dinu Maxer

Se pare că fiul și fiica artistului, din mariajul cu Deea, o simpatizează pe noua iubită a tatălui lor.

„Foarte bine, foarte bine. Suntem prieteni’, a spus Magdalena Chihaia, la Xtra Night Show.

Dinu Maxer a povestit că cei doi copii ai lui s-au familiarizat cu prezența Magdalenei în viața lor și au acceptat-o imediat.

„Fiu-miu a început să comploteze mai mult cu Magda decât cu mine, ceea ce mă deranjează, iar cea mică, zilele trecute când a venit, i-a sărit în brațe și i-a spus niște dulcegării, care, evident m-au făcut puțin gelos. Așadar, se înțelege foarte bine’, a completat Dinu Maxer.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton