Iubita lui Victor Slav, singură la petrecerea VIVA! 2024. Selina a venit îmbrăcată în sutien și a făcut furori pe covorul roșu cu ținuta ei sexy

 Miniosu Alexandra
.

Iubita lui Victor Slav a fost singură la petrecerea VIVA! 2024. Selina a venit îmbrăcată în sutien și a făcut furori pe covorul roșu cu ținuta ei sexy la cel mai așteptat eveniment moden al anului. Ținuta aleasă i-a pus perfect în valoare silueta suplă, ca trasă prin inel, iar vedeta a defilat mai ceva ca pe un podium de modă, în fața aparatului foto. Iată câteva imagini cu ea de la party!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anul acesta, petrecerea VIVA! a fost una cu totul și cu totul specială, căci a fost vorba despre o ediție aniversară. VIVA! a împlinit 25 de ani și a petrecut alături de cele mai tari celebrități din România, din toate domeniile. Evenimentul a avut loc într-un cadru special – Face Forest –, iar vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase pe covorul roșu. Conceptul de anul acesta a fost unul inedit, și anume „Stunning silver gala 25', iar dress code-ul METALIC VIBES.

iubita-victor-slav-1iubita-victor-slav-1

Citește și: Cum arată fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav la 7 ani. Sofia seamănă fizic cu ambii părinți și nu vrea să le calce pe urme în carieră!

Citește și: Ce afacere au Victor Slav și iubita lui, Selina: „Este și un business de familie'. Fac bani frumoși în perioada sărbătorilor

Citește și: Gabi Bădălău continuă acuzațiile de infidelitate la adresa Biancăi Drăgușanu: „Nu am cum să fiu gelos pe bodyguarzi și asistenți medicali. Dacă ea asta a vrut și ăsta e nivelul ei…'. Reacția vedetei

Citește și: Roberto Baggio a fost bătut, sechestrat, jefuit și lovit în cap cu un pistol, în timpul meciului Italia – Spania. Cum a reușit fostul fotbalist să scape cu viață

Iubita lui Victor Slav, singură la petrecerea VIVA! 2024

La petrecerea VIVA! de anul acesta au participat mii de oameni, sărbătorind împreună 25 de ani de la prima apariție a publicației. Printre invitații celebri s-a numărat și Selina, femeia alături de care Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. A venit însă singură, fără fostul prezentator TV, dar chiar și așa s-a simțit excelent la eveniment.

Selina nu a putut trece neobservată la petrecerea VIVA! de anul acesta, deoarece ținuta ei a atras toate privirile. Iubita lui Victor Slav a venit îmbrăcată într-o pereche de pantaloni albi, destul de transparenți, și un sacou în aceeași nuanță. „Vedeta' vestimentației a fost însă top-ul ales de tânără, mai exact un sutien strălucitor, argintiu. Cu acesta, partenera fostului prezentator TV nu doar că a respectat dress code-ul, ci și-a etalat bustul generos, dar și abdomenul bine lucrat.

Cât despre coafură, iubita lui Victor Slav a optat pentru ceva simplu, dar de efect, prinzându-și tot părul la spate. Aceasta și-a accesorizat perfect ținuta cu o pereche de cercei voluminoși, lănțișor la gât și un clucth argintiu. La petrecere, aceasta s-a întâlnit cu mai multe persoane cunoscute, astfel că nu s-a simțit deloc singură, în ciuda absenței omului de televiziune.

Victor Slav și Selina participă în noul sezon Asia Express

Victor Slav și iubita lui, Selina, participă în noul sezon Asia Express. Înainte de începerea filmărilor, ce doi spuneau că sunt pregătiți să fie o echipă în show-ul de la Antena 1 și să se cunoască mai bine.

„Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca, odată cu această aventură, să evoluam frumos (fizic şi psihic). Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi.

Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic – sper să plecăm întregi la cap. Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim, de fapt, pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia – socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg – cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!', au spus Victor Slav și Selina.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

Sursă foto: Instagram, VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton