Iulia Albu a inițiat împăcarea cu Mike, după scandalul de la America Express: „Ne-am împăcat în pat. M-a sunat într-o zi că...”. Au fost despărțiți o lună și jumătate

.

După încheierea filmărilor pentru „America Express', Iulia Albu și Mike au fost despărțiți timp de o lună și jumătate. Invitați în podcastul lui Romică Țociu, cei doi au vorbit despre perioada în care nu au mai format un cuplu și despre împăcarea lor, inițiată de criticul de modă. Mike este de părere că nu show-ul de aventură i-a separat, ci bunul simț. Iată declarațiile Iuliei Albu și ale lui Mike!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și Mike fac echipă în acest sezon al emisiunii „America Express' și au fost protagoniștii mai multor momente tensionate. Certurile dintre ei și replicile dure au atras un val de critici în jurul relației lor, iar odată întorși în România, cei doi s-au despărțit timp de o lună și jumătate. Se pare că Iulia Albu a fost cea care a inițiat împăcarea, după cum a povestit iubitul ei în podcastul lui Romică Țociu.

iu11iu11

Citește și: Cum a răspuns Iulia Albu la întrebarea „Cât de des faci dragoste cu Mike?'. Reacția fanilor: „Sunteți…'

Citește și: Iulia Albu și Mike au plâns la America Express: „Am rezonat cu povestea ei. Îmi pare rău…”. Ce i-a emoționat pe cei doi concurenți

Citește și: America Express 4 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea și și-a asigurat primele bilete spre Argentina: „A fost un adevărat motor'

Citește și: Mircea Bravo, prima reacție după ce a fost implicat într-un accident rutier: „Un șoc puternic. Mașina este avariată grav…”

Iulia Albu a inițiat împăcarea cu Mike, după scandalul de la America Express

Iulia Albu și Mike au povestit, în podcastul lui Romică Țociu, cum s-a schimbat relația lor după încheierea filmărilor pentru „America Express'. După mai bine de o lună de separare, criticul de modă a făcut primul pas spre împăcare, iar de atunci, legătura lor este mai puternică și mai consolidată.

„Noi ne-am împăcat în pat, pur și simplu. M-a sunat într-o zi că are nevoie să mute ceva în dormitor, bineînțeles că am mers să mut ceva și am dărâmat totul. Asta a fost și ne-am împăcat', a spus Mike.

„Era cu „Amin', era cu parastas atunci. Ne-am împăcat într-o secundă. Am fost supărați mult timp, dar la un moment dat… a fost așa obositor, a trebuit să redecorez că mă plictiseam singură.

Mi-am luat tuia. Nu mai era el să-mi gătească și să aibă grijă de mine. Așa pe mijloc era o problemă', a completat Iulia Albu.

De ce s-au despărțit Iulia și Mike după America Express

După toate experiențele trăite în timpul filmărilor pentru „America Express', Mike este de părere că nu show-ul în sine a produs daune în relația cu Iulia Albu, ci „bunul simț'. Cei doi au avut nevoie de o pauză pentru a-și pune gândurile în ordine și a reflecta asupra aspectelor care scârțâie în relația lor.

„O iubesc pe Iulia și nu cred că America Express sau altă experiență ar fi trebuit să ne dezbine. Cu toate că am avut un moment în care am fost separați. Nu cred că ne-a separat America Express, ne-a separat bunul simț și un moment… de repaus. Am avut amândoi un moment de introspecție. Eu mi-am luat perna și am plecat', a spus Mike la podcastul moderat de Romică Țociu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton