Iulia Albu, atac la Cătălin Măruță, după ce și-a filmat fiica de 8 ani în timp ce folosește creme de față: „Am fost oripilată, este îngrijorător”. Ce crede despre apariția Evei Măruță în filmul Tati part-time

.

Iulia Albu pare că a lansat un atac la Cătălin Măruță, după ce și-a filmat fiica de 8 ani în timp ce folosește creme de față. Fosta concurentă de la America Express susține că a văzut un filmuleț pe Internet cu Eva Măruță în timp ce-și făcea „skin routine', filmată fiind de tatăl ei, lucru pe care criticul de modă nu-l încurajează deloc. Ba din contră, Iulia Albu se declară „oripilată' de acest lucru, având în vedere vârsta fragedă a copilei. Iată ce crede Iulia Albu despre apariția Evei Măruță în filmul Tati part-time!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Iulia Albu a pornit un atac public la Cătălin Măruță, după ce și-a filmat fiica de 8 ani în timp ce folosește creme de față. Într-un interviu recent, fosta soție a lui Mihai Albu a susținut că a văzut un filmuleț cu Eva Măruță care a „oripilat-o’, pentru că micuța și-ar fi făcut o rutină de „skin care’ cu diferite produse pentru ten, iar tatăl ei ar fi fost de față. Criticul de modă pare să nu fie deloc de acord cu atitudinea prezentatorului TV și spune că nu ar trebui să-și încurajeze fiica să folosească, de fapt, cremele de la o vârstă atât de fragedă.


Eva Măruță a devenit cunoscută publicului larg încă de la o vârstă fragedă, cucerindu-i pe toți cu carisma ei deosebită. Ea a ajuns, de curând, în prim plan, odată cu apariția ei în filmul „Tati part-time’, peliculă pentru care mulți au lăudat-o, dar au existat și unii care au criticat-o. Iulia Albu a mărturisit, recent, că nu i se pare o problemă faptul că micuța a fost distribuită într-un film, dar susține că nu i-a plăcut deloc când a văzut-o pe fiica Andrei în timp ce folosea creme de față la doar 8 ani, într-un filmuleț de pe rețelele de socializare.


Citește și: „La 14 mă mut de acasă'. Eva Măruță, replică neașteptată în fața tatălui ei, Cătălin Măruță. Cum a reacționat prezentatorul TV

Citește și: „Comentarii menite numai să rănească. Pot tăia aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil’. Cătălin Măruță, reacție după valul de hate nejustificat împotriva fiicei sale, Eva


Citește și: Radu și Mihaela au câștigat Casa iubirii, sezonul 2: „Nu mai pot decât să plâng de fericire’. Concurenții au primit câte un cec de 75.000 de lei

Citește și: Alina Sorescu a răbufnit la adresa lui Alexandru Ciucu, după ce designerul i-a dăruit un buchet de flori, la aniversarea fiicei lor: „Este doar pentru imaginea lui publică. Când ne întâlnim noi doi nu mă salută’

Iulia Albu, atac la Cătălin Măruță, după ce și-a filmat fiica de 8 ani în timp ce folosește creme de față


În calitate de mamă, pentru că și Iulia Albu are o fată, în vârstă de 14 ani, Iulia Albu a transmis că părinții nu ar trebui să-și încurajeze copiii să folosească produse de skin care de la vârste atât de fragede. Totodată, ea a dezvăluit, printre altele, de ce nu-și expune fiica prea mult pe rețelele de socializare, în comparație cu alte vedete.

„Fiecare își promovează copilul așa cum consideră de cuviință. Faptul că eu nu cred și nu am crezut niciodată în expunerea exagerată a fiicei mele de la vârste fragede, este o alegere personală și atât. Copilăria trebuie trăită la momentul potrivit și, așa cum și eu am avut o copilărie frumoasă și am avut libertatea de a fi copil, mi-am dorit același lucru pentru fiica mea’, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.


„Am fost oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face skin routine’

Întrebată ce părere are despre apariția Evei Măruță în producația „Tati part-time’, Iulia Albu pare că-i ia apărarea micuței, ce a fost ținta unor critici deloc plăcute. În schimb, vedeta s-a declarat nemulțumită de faptul că fiica Andrei ar folosi creme de față la 8 ani și că, în plus, ar fi și încurajată de tatăl ei, Cătălin Măruță.

„Văd zilele acestea foarte mult hate-uri și acuzații de nepotism. Fondate sau nu, vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face skin routine’. Și aș vrea să fie foarte clar că așa ceva este îngrijorător. Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față. Și în niciun caz nu ar trebui sugerat că așa ceva ar fi normal.


Această glamourizare a absurdului poate naște monștri. Și cred că există o responsabilitate cel puțin teoretică a celor care orchestrează aceste scene de un ridicol grotesc.

Faptul ca a fost distribuită într-un film nu mi se pare o problemă, în sine. Nu este nici primul, nici ultimul copil de vedetă care are anumite oportunități’, a explicat criticul de modă.

„Ca să fii actor, trebuie să faci o facultate de specialitate’

Cât despre fiica ei, Mikaela, Iulia Albu a declarat că e prea devreme să spună dacă adolescenta își dorește o carieră în showbiz. De asemenea, a precizat faptul că tânăra nu a fost la niciun casting până acum.


„Este mult prea devreme pentru asemenea discuții. Mikaela are 14 ani iar noi destui cât să îi dăm libertatea de care are nevoie pentru a crește frumos.

Nu. Și nici nu o va face (n.r. – dacă a participat la vreun casting până acum). Ca să fii actor, trebuie să faci o facultate de specialitate’, a conchis Iulia Albu, pentru aceeași sursă.


Cătălin Măruță recunoaște că a investit bani în filmul Tati part-time

Pelicula „Tati part-time a avut premiera pe 2 ianuarie și îi are ca protagoniști pe Eva Măruță și Alex Bogdan. Mulți au felicitat-o pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță pentru rolul intepretat, însă au existat și voci care au susținut că nu talentul actoricesc a adus-o în fața acestei oportunități, ci notorietatea părinților ei. Prezentatorul TV a făcut un live pe Facebook și a explicat cum a luat naștere proiectul cinematografic, ajuns deja în fruntea box office-ului românesc.

Ca urmare a valului de critici după premiera filmului „Tati part-time, Cătălin Măruță a abordat pe larg subiectul, într-un live pe Facebook. Prezentatorul TV recunoaște că a fost asaltat cu mesaje critice care o vizau pe fiica lui, Eva, protagonista peliculei. Potrivit acestuia, distribuția filmului i-a avut în vedere încă de la început pe Eva și Alex Bogdan în roluri principale. Fiind un proiect privat, comedia este rezultatul investiției mai multor acționari, între care se numără și el. Așadar, Cătălin Măruță recunoaște că a investit bani în filmul „Tati part-time’.

„Mă bucur că vă place. Am primit foarte multe mesaje despre filmul Tati part-time. E în toate cinematografele din România. Mâine o să fim cu o parte din echipă, Alex Bogdan, Eva, George Ivașcu, la Ploiești. Mulțumim mult de tot pentru toate mesajele de susținere, pentru că în ultima perioadă, a luat totul, așa, o turnură la care nu te aștepți, oameni care au văzut filmul, oameni care sunt supărați, oameni care înjură. Doamne, oameni buni! Hai să ne liniștim. E un film la cinematograf. Cine vrea să meargă îl vede, cine nu, nu îl vede. Punct. Am văzut azi un comentariu: „Domle, a dat Eva casting. În podcastul pe care l-am făcut aici cu Alex Bogdan, cu BROmania, cu Letiția Roșculeț, a explicat foarte clar. Scenariștii au scris un film cu Alex Bogdan în gând și cu Eva.

E un film privat, e un film în care o persoană privată a investit bani, unde și noi suntem acționari la acest film. Practic, așa a apărut filmul. Nu e nicio justificare, doar că voiam să vă spun. M-a întrebat cineva: „Alex Bogdan a dat casting? George Ivașcu de ce apare în film? Că puteau să fie alți actori. E un produs privat. Exact ca și cum voi vreți să faceți ceva și sunt banii voști, investiția voastră, viziunea voastră. Dacă reușiți să vă scoateți banii și să aibă succes, bine, dacă nu, iarăși bine. E un produs privat, exact cum avem aici, la podcast. Oameni pe care îi invită, în funcție de cum credem noi sau ce ne dorim noi. Ținem cont de și de ce ne spun oamenii. Vă mulțumim, sunt foarte multe mesaje, ăsta e adevărul. Mii de mesaje cu felicitări pentru Eva, pentru actorii din film, a spus prezentatoul TV, pe live-ul de pe Facebook.

Sursă foto: Instagram, Facebook