Iulia Albu, declarații despre nuntă și copii, după ce s-a împăcat cu Mike: „Nu voi purta o rochie de mireasă convențională”. Au fost despărțiți o perioadă, după America Express

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Albu, declarații despre nuntă și copii, după ce s-a împăcat cu Mike. Iulia Albu și iubitul ei, Mike, formează un cuplu de ani buni și fac echipă în cel mai nou sezon America Express – Drumul Soarelui. Cei doi au pare că planuri de logodnă și nuntă, dezvăluite chiar de criticul de modă după emisiune, deși s-au certat și chiar s-au despărțit o perioadă după revenirea în țară. Nonconformistă din fire, Iulia Albu spune că nu-și dorește inel de logodnă și nici rochie albă, ci s-ar vedea purtând „straie tradiționale' în ziua cea mare. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu, declarații despre nuntă și copii, după ce s-a împăcat cu Mike. Deși sunt împreună de ceva vreme, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au fost discreți cu privire la relația lor și nu s-au afișat prea des împreună. Participarea lor la America Express îi va surprinde în ipostaze inedite, atât în calitate de concurenți, cât și în calitate de cuplu. De curând, criticul de modă a oferit declarații inedite despre logodnă și nuntă, aducând în discuție faptul că Mike își dorește un copil.

iul11iul11

Citește și: Iulia Albu și Mihai Albu s-au împăcat la 10 ani de la divorț: „Am avut o întâlnire foarte civilizată”

Citește și: Cum a reacționat Iulia Albu când a aflat că fosta ei soacră, mama lui Mihai Albu, a murit: 'Mami Miși, îți mulțumesc pentru clipele frumoase și…'

Citește și: Ce emisiune va prezenta Dani Oțil la Antena 1, după ce a fost înlocuit la Neatza. Filmările au loc în Malta!

Citește și: Cine este Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite, sezonul 12. Și-a pierdut tatăl în urmă cu cinci ani: „Îi dedic această etapă…”

Iulia Albu, declarații despre nuntă și copii, după ce s-a împăcat cu Mike

Iulia Albu și Mike participă la America Express, sezonul 6, emisiune care i-a ajutat să se cunoască mai bine unul pe celălalt. Astfel, cei doi au descoperit unul la celălalt atât părți bune, cât și părți mai puțin plăcute, impulsivitatea partenerului ei dându-i bătăi de cap vedetei.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, s-au certat de mai multe ori la America Express. Vedeta s-a arătat deranjată de comportamentul partenerului ei, mai ales de limbajul vulgar al acestuia, și i-a cerut în repetate rânduri să nu mai înjure. Prima lor ceartă a fost din cauza bagajelor criticului de modă, bărbatul fiind deranjat de greutatea acestora.

„Hai *** și să mergem acasă! Pe bune, eu n-am venit să car… Sunt 60 de kilograme. Nu este nimic normal să cari 60 de kile!’, a răbufnit Mike la America Express.

„Nu mai urla și nu mai înjura, că se dă pe cameră’, a încercat să îl calmeze Iulia Albu pe iubitul ei.

„Nu mi se pare absolut deloc interesant să primesc un inel de logodnă'

Se pare că certurile au continuat și după terminarea filmărilor. Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au ținut-o în scandal și după America Express, iar până la despărțire nu a fost decât un pas. Aceștia au stat separați aproape două luni, dar, ulterior, au decis să-și mai dea o șansă și s-au împăcat.

După ce l-a iertat pe Mike, Iulia Albu făcea declarații despre căsătoria cu acesta. Criticul de modă a vorbit despre logodna cu iubitul ei, susținând că nu-și dorește să primească un inel, ci ar prefera un moment original și creativ.  

„America Express ne-a învățat foarte multe lucruri, atât unul despre celălalt, cât și despre noi înșine. Așteptați-vă la neașteptat. Poate ne-am dat seama de anumite lucruri…

Nu mi se pare absolut deloc interesant să primesc un inel de logodnă. Mă tem că olteanul bărbos va trebui să fie mult mai creativ la acest capitol. Nu mi-ar plăcea deloc să fiu într-o cameră în care purtând un inel de logodnă, să se facă o comparație între bijuteria mea cu cea a altei femei', a declarat criticul de modă, pentru cancan.ro.

„Nu voi purta niciodată o rochie de mireasă convențională'

Când vine vorba de nuntă, Iulia Albu spune că nu-și dorește să îmbrace clasica rochie albă, ci se imaginează într-o ținută atipică, precum un costum popular.

„Nu voi purta niciodată o rochie de mireasă convențională. Mi se pare mult mai interesant să port straie tradiționale românești. Dar nu rochia este o prioritate în acest moment. Acum sunt prinsă cu publicarea următorului episod de pe Instagram din proiectul nostru #getreadyforadisaster și o vânătoare de trufe', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Iubitul Iuliei Albu își dorește un copil

Iulia Albu a făcut câteva declarații și despre dinamica relației cu Mike. Criticul de modă recunoaște că între ei mai există momente tensionate, la fel cum s-a întâmplat și la America Express. Se pare că iubitul ei își dorește să devină tată, însă vedeta nu a confirmat zvonurile legate de sarcină, care tot circulă în ultimul timp.

„E prea devreme acum să vorbim despre acest subiect. Mike își dorește un copil. El gătește. Eu sun un bun degustător și un bun critic. Îi dau note.

Noi nu prea ne certăm, lipsesc în general astfel de momente între noi. Dar când totuși se întâmplă… El e pământul, eu vin ca marele asteroid. El e scorpion, eu leu, definiția clasică a relației imposibile. Dar avem un copil minunat pe care-l creștem împreună și mai multe vietăți care trăiesc și ele cu noi', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton