Iulia Albu, după ce a fost surprinsă certându-se cu Mike, în parcarea unui supermarket: „Adevărul este că eram fiartă. A fost un motiv total stupid...” / Imaginile amintesc de conflictele de la America Express

 Ifrim Georgiana
.

La începutul săptămânii, Iulia Albu și Mike au fost surprinși certându-se în parcarea unui supermarket. Imaginile publicate de CANCAN îi prezintă în ipostaze destul de tensionate, gesticulând frenetic și aruncându-și replici tăioase. Criticul de modă reacționează după apariția fotografiilor și recunoaște că era „fiartă'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Iulia Albu și Mike formează un cuplu de mai bine de șapte ani. De-a lungul timpului au fost discreți, însă publicul a avut ocazia să-i cunoască mai bine în timpul emisiunii „America Express', unde și-au testat limitele, dar și relația. Cei doi au fost protagoniștii mai multor conflicte, astfel că au atras critici și reacții puternice din partea telespectatorilor. Întorși acasă, aceștia s-au despărțit, dar nu a durat mult până când și-au mai acordat o șansă.

mike17mike17

Citește și: Iulia Albu nu se grăbește să se mărite cu iubitul ei, Mike, dar știe cum va arăta ziua cea mare pentru ei: „Nu îți mai arde. O să ne facem nunta la un conac, rochia mea o să fie inspirată din…' / EXCLUSIV

Citește și: Iulia Albu spune că ar refuza o cerere în căsătorie din partea lui Mike: „Am devenit foarte mofturoasă după America Express. Nu accept…'. Sunt logodiți de câțiva ani

Citește și: Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 ai emisiunii Mireasa, s-au căsătorit religios. Imagini de la nuntă / Ela a pierdut o sarcină, anul trecut

Citește și: Ce diagnostic crunt a primit Emily Burghelea din partea medicilor, după accidentul din Mauritius. S-a fotografiat rasă în cap, înainte de operație: „Nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum…”

Iulia Albu, după ce a fost surprinsă certându-se cu Mike, în parcarea unui supermarket

Iulia Albu și Mike trăiesc o iubire pasională și tumultoasă, după cum demonstrează și imaginile de la începutul acestei săptămâni. Cei doi au fost surprinși certându-se în parcarea unui supermarket și păreau destul de aprinși. Ulterior, și-au continuat cumpărăturile, însă tensiunea dintre ei era vizibilă.

Contactată de jurnaliști, Iulia Albu a făcut primele declarații pe marginea subiectului. Ea recunoaște că era într-un moment de iritabilitate, dar nu din cauza iubitului ei, ci pentru că aștepta publicarea rezultatelor la Evaluarea Națională. Mikaela, fiica ei și a lui Mihai Albu, tocmai a absolvit clasa a opta.

„Adevărul este că eram fiartă. Eram cu o zi înainte de anunțarea rezultatelor la Evaluarea Națională (n.r. Mika, fiica sa și a lui Mihai Albu trece în clasa a IX-a) și încinsesem telefoanele cu toate prietenele mele ai căror copii dăduseră și ei examen, cu mama, cu tata, cu soacra, cu toată lumea. Cu Mike nu m-am certat decât câteva ore mai târziu, acasă, dintr-un motiv total stupid, ca de obicei. După cinci minute ne-am împăcat, tot ca de obicei.

Toată lumea este bine, fericită și cu shoppingul făcut. De gătit știm cine va găti, NU EU!', a mărturisit criticul de modă pentru cancan.ro.

Iulia Albu și Mike s-au despărțit după America Express

După conflictele de la „America Express', Iulia Albu și Mike au hotărât să încheie relația. O scurtă perioadă, cei doi au locuit separat și au întrerupt legătura. Nu a durat mult până s-au întors unul la celălalt, salvându-și relație prin terapie de cuplu.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a merge acolo. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.

Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi. El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine.

Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienții', a mărturisit Iulia Albu, mai demult, pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Instagram & Cancan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton