Iulia Albu, emoții mari înainte ca fiica ei să susțină Evaluarea Națională: „Se pregătește de examen. Este foarte dificil...”. Ce meserie și-ar dori pentru Mikaela

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Albu are mari emoții pentru fiica ei, Mikaela, dat fiind că urmează să susțină Evaluarea Națională. Adolescenta a moștenit pasiunea pentru modă de la părinții ei și pare că le va călca fidel pe urme. Jurata de la „Splash! Vedete la apă' o susține necondiționat, dar nu și-ar dori să aibă un parcurs la fel de anevoios ca al său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Iulia Albu are o fiică din căsnicia cu Mihai Albu, încheiată oficial în anul 2013. Mikaela are 15 ani și se pregătește să devină elevă de liceu. Probele pentru Evaluarea Națională încep mâine, iar criticul de modă are marii emoții. La începutul lunii, adolescenta a avut banchetul de clasa a opta și a impresionat cu o ținută rafinată.

ethrynethryn

Citește și: Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, superbă la banchetul de clasa a opta. A purtat pantofi Valentino, iar rochia și geanta sunt semnate de părinții ei

Citește și: Mihai Albu, primul Paște fără mama și fratele lui. De ce nu o va avea alături nici pe Mikaela, fiica lui: „Nu ne-am mai văzut de patru săptămâni”

Citește și: Jador și Oana Ciocan, surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, după ce au anunțat despărțirea. Au mers împreună în club și au fost fotografiați în ipostaze tandre

Citește și: Soțul Ancăi Molnar, omagiu la mormântul make-up artistului, la două zile după înmormântare. Ce i-a adus la cimitir: „Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor…'

Ce meserie își dorește Iulia Albu pentru fiica ei

Mikaela, fiica Iuliei și al lui Mihai Albu, are 14 ani și un talent înnăscut pentru modă. Jurata de la „Slash! Vedete la apă' crede că sunt șanse mari să-i calce pe urme, dar nu-și dorește să-i influențeze parcursul în vreun fel.

„Ei place foarte mult acest domeniu. Eu aș dori să nu urmeze chiar același drum pe care l-am urmat eu, pentru că eu a trebuit să fac două facultăți până mi-am dat seama ce mi se potrivește. Și era să fac trei, dar m-am oprit la timp. (râde) Aș dori să facă din prima lucrul care o pasionază cel mai mult. Vom vedea care va fi acela. Este talentată în multe domenii, dar cred că este important să alegi o profesie care să-ți lase timpul să și trăiești', a spus criticul de modă pentru unica.ro.

În schimb, Iulia Albu și-ar dori ca fiica ei să nu aibă un parcurs la fel de anevoios ca al său. Ea a absolvit Facultatea de Drept și a profesat câțiva ani în domeniu. Abia mai târziu s-a dedicat pasiunii sale pentru modă.

„La începutul carierei mele în modă a fost foarte importantă mătușa mea, care a fost singura persoană care a crezut în mine. În momentul în care am divorțat nu eram într-o situație financiară roz, iar persoana care mi-a trimis banii necesari, cei 800 de lei, ca să-mi cumpăr trusa de desen cu care am dat examenul la UNArte, a fost mătușa mea', a mai povestit ea.

Iulia Albu, emoții mari înainte ca fiica ei să susțină Evaluarea Națională

Iulia Albu recunoaște că o încearcă mari emoții pentru fiica ei, Mikaela, înainte de Evaluarea Națională.

„Da, am emoții pentru ea, pentru examenul ei. Am emoții în fiecare zi când pleacă de acasă și până se întoarce. Pentru că asta înseamnă să fii părinte', a spus fashion editorul.

Criticul de modă recunoaște că nu-i vine întotdeauna ușor să gestioneze problemele din relația cu Mikaela, aflată în perioada adolescenței.

„Fiica mea are 14 ani și se pregătește de examen la liceu. Este foarte dificil să stai în casă cu un adolescent care are tot felul de drame existențiale. Acum o înțeleg pe mama. Mama, te înțeleg perfect! Dar este un copil minunat, ca toți copiii din lumea asta. Și ăsta este textul tuturor mămicilor din lumea asta. Este un copil minunat care îmi pune problemele corecte la momentele cele mai nepotrivite', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton