Iulia Albu, ironizată de Alexia și Aris Eram la America Express: ”Arată ca Michael Jackson. A venit cu niște păsări în cap și...”. Cum a reacționat vedeta

 Calin Maria Bianca
.

Iulia Albu, ironizată de Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca, la America Express. Iulia Albu a traversat numeroase stări în sezonul de la America Express, astfel că atunci când nu avea un conflict cu Mike, iubitul ei, aceasta avea diferite conflicte minore cu restul concurenților. În ultima ediție difuzată, Alexia și Aris Eram au avut mai multe replici amuzante la adresa creatorului de modă, ceea ce nu i-a picat deloc bine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-o probă grea, dar totodată amuzantă, copiii Andreei Esca, Alexia și Aris Eram, nu au putut să nu se amuze de ținuta Iuliei Albu. Deși vedeta a băgat bani grei în ținutele de la America Express, se pare că outfit-urile ei nu au fost pe gustul tuturor. Cei doi frați nu s-au putut abține și au avut un scurt dialog ironic privind hainele Iuliei Albu.

locul-pe-care-aris-si-alexia-eram-au-terminat-america-express-2023.-copiii-andreei-esca-au-fost-foarte-aproape-sa-puna-mana-pe-marele-premiu-1locul-pe-care-aris-si-alexia-eram-au-terminat-america-express-2023.-copiii-andreei-esca-au-fost-foarte-aproape-sa-puna-mana-pe-marele-premiu-1

Citește și: Cât au costat ținutele purtate de Iulia Albu la America Express 2023: „A fost un gest de inconștiență totală…”

Citește și: Cum arăta Iulia Albu la 20 de ani, când l-a cunoscut pe Mihai Albu. A avut un stil vestimentar simplu, dar elegant, până la aparițiile excentrice

Citește și: „I-a făcut probleme cât a fost cu ea, după care…”. Sora Ronei Hartner, indignată de comportamentul lui Herve Camilleri, al doilea soț al artistei

Citește și: Tania Popa a înlocuit-o pe Natașa Raab în reclama la iaurt. Regretata actriță s-a stins din viață la 70 de ani

Iulia Albu, ironizată de Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca, la America Express

Ținutele Iuliei Albu nu au putut trece neobservate la America Express, astfel că Aris Eram a fost primul care a sesizat outfit-ul deloc potrivit pentru proba pe care o aveau de făcut. Fără a sta prea mult pe gânduri, a împărtășit aceste impresii cu sora lui, Alexia.

„Iulia arată ca Michael Jackson. I-hii!', a spus amuzat fiul Andreei Esca despre Iulia Albu.

Așa cum era de așteptat, nici Alexia Eram nu a ezitat și l-a susținut pe fratele ei cu o altă replică ironică la adresa Iuliei Albu, care a avut accesorii cu păsări în cap, dar și o ținută mult prea sclipitoare și glam pentru proba pe care o avea de făcut.

A venit îmbrăcată cu un body sclipitor, roșu, cu umeri, paiete, cu niște păsări în cap. Michael Jackson is alive! (n.r. Michael Jackson trăiește!)', a zis și Alexia.

Iulia Albu a răbufnit la America Express

Este de la sine înțeles faptul că stresul și oboseala și-au pus amprenta asupra Iuliei Albu care s-a pierdut cu firea în timpul unei probe, chiar în fața unor copii. Aflată la o școală, unde trebuia să deseneze trei semne alături de câțiva copii, fără să își murdărească hainele, aceasta a ridicat vocea la unul dintre ei în momentul în care a văzut că încep să o stropească cu culori. Și-a cerut scuze imediat pentru reacția pe care a avut-o, însă a ținut să le explice inclusiv fanilor că acest moment nu-i face deloc cinste, ci chiar din contră.

Nu! Ce faceți copii? Ce înseamnă asta? Nu facem asta!', a spus concurenta supărată.

Și-a dat seama că reacția ei a fost una greșită, astfel că a explicat de ce a ridicat tonul la ei în mod spontan, fără să gândească prea mult asupra situației.

Am simțit niște mâini pe mine, m-am speriat! Apoi l-am văzut pe el (n.r. Mike) sub un munte de copiii care puneau mâinile pe el', a povestit Iulia Albu la testimoniale. De asemenea, și-a cerut iertare și în fața comunității sale din mediul online pentru ieșirea nervoasă pe care a avut-o.

„Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac. În seara aceasta va fi difuzat la @americaexpressromania un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum. Nu voi căuta scuze. Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar, s-a întâmplat', a scris ea pe Instagram.

Cât au costat ținutele purtate de Iulia Albu la America Express 2023

Deși ținutele Iuliei Albu nu au fost pe gustul tuturor, ba chiar a avut parte de critici și ironii pe seama lor, se pare că vedeta a scos sume impresionante din buzunar pentru ele. Mai concret, nu doar că are piese vestimentare vintage, ci și unele extrem de valoroase. Ce-i drept, întotdeauna a avut un stil nonconformist, care însă i se potrivește perfect de ani de zile.

„În ținutele mele pentru America Express am inclus piese foarte valoroase, cum ar fi acest opreg care datează din anii 1900, precum și paftale de argint masiv și alte obiecte tradiționale românești.Dacă ar fi să fac un total al pieselor de valoare pe care le-am purtat, menționez că acestea sunt antice. Și valorează peste 10.000 de euro. Ceea ce a fost un gest de inconștiență totală. Mai ales că ar fi fost o extraordinar de mare pierdere ca aceste obiecte să dispară sau să fie furate’, a spus Iulia Albu pentru Cancan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton