Iulia Albu, mesaj subtil după ce fostul ei soț, Mihai Albu, a spus că nu regretă căsnicia cu ea: „Unele lucruri sunt pentru o viață, altele trebuie îngropate...”

 Calin Maria Bianca
.

Iulia Albu, mesaj subtil după ce fostul ei soț, Mihai Albu, a spus că nu regretă căsnicia cu ea. În urmă cu doar câteva zile, Mihai Albu a fost invitat în cadrul unei emisiuni, unde a făcut o serie de dezvăluiri legate de mariajul cu Iulia Albu, alături de care are și o fiică. Printre numeroasele declarații, a explicat faptul că nu regretă căsnicia cu ea, mai ales că i-a dăruit o fată. Totuși, discretă, așa cum este de obicei, vedeta a venit și ea cu o reacție, neașteptată ce-i drept!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Albu, în trecut, alături de care are și o fiica extrem de frumoasă. Mariajul lor a durat vreme de 9 ani, asta fiindcă apoi au divorțat, moment în care Iulia Albu i-a cerut fostului soț să-i lase numele lui de familie. Acum, Mihai Albu regretă că i-a dat numele lui de familie, însă în același timp este recunoscător pentru povestea de dragoste pe care au trăit-o, dar mai ales pentru fiica pe care i-a dăruit-o.

iulia-albu8-1iulia-albu8-1

Citește și: Mihai Albu o ironizează pe Iulia Albu, concurentă America Express 2024: „Un show pentru cei care nu au serviciu”

Citește și: Cum o cheamă pe Iulia Albu în realitate și de ce a păstrat numele fostului soț, după divorț. Mihai Albu: „Și-a jucat cartea foarte bine. Îmi pare rău că i-am lăsat numele meu'

Citește și: Georgiana Lobonț, după ce a pierdut sarcina: 'Nu sunt supărată deloc. Viața merge mai departe. Așa a fost să fie, trebuie să…'

Citește și: Cum reușesc Anca Serea și Adi Sînă să facă amor cu 6 copii în casă: „Mai închidem ușa de la dormitor și…”

Iulia Albu, mesaj subtil după ce fostul ei soț, Mihai Albu, a spus că nu regretă căsnicia cu ea

Mihai Albu nu s-a sfiit și a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate din trecutul lor, precizând că Iulia Albu 'și-a jucat bine cartea'. A spus multe lucruri despre ea, însă întrebat dacă regretă ce a trăit cu ea, acesta a oferit un răspuns negativ, explicând că fiica lor Mikaela, este cel mai de preț cadou din viața lui. Declarațiile fostului soț au ajuns și la criticul de modă, care nu a putut să nu aibă o reacție subtilă, așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului.

'Unele lucruri sunt pentru o viata, altele trebuie îngropate, DAR fiecare clipa trebuie trăită, cu drama sau fără.„ este mesajul scris de Iulia Albu la o postare care a stârnit numeroase reacții.

Iulia Albu nu doar că a scris un citat motivațional, prin care spune că unele lucruri sunt pentru o viață, iar altele trebuie îngropate, ci a postat și un clip video care lasă loc de interpretări. Mai concret, criticul de modă este inițial cu un cearceaf alb pe ea, ce imită rochia de mireasă, cât și cu un voal și un buchet de flori, iar mai apoi, are o trecere bruscă într-o ținută neagră, care simbolizează doliul și moartea. Mai precis, trăiește două momente, și anume ziua nunții, dar și ziua divorțului, în mod ironic, sau a unei înmormântări.

Mihai Albu regretă că i-a lăsat numele lui de familie Iuliei Albu, după divorț

În prezent, Iulia Albu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mike și se declară o femeie fericită și împlinită. Ei bine, în același timp, și Mihai Albu și-a refăcut și el viața amoroasă. Cu toate astea însă, deși amândoi au planuri mari de viitor alături de partenerii lor, Mihai Albu nu a putut să nu recunoască că regretă faptul că ea încă-i poartă numele de familie. Mai mult, a explicat că așteaptă să se căsătorească fosta soție, pentru a lua numele iubitului ei actual.

Aș putea să declar faptul că îmi pare rău că i-am lăsat numele meu. A fost o negociere pe numele meu, când am fost de acord cu totul, am mers la notar, am divorțat amiabil. Nu cred că dacă aș fi spus că nu i l-aș fi lăsat, s-ar fi întâmplat ceva..Indiferent ce face..după mine face multe lucruri aiurea, dar mă rog, are tot felul de articole rele, se ceartă..eu sunt pomenit acolo. Fosta soție a lui Mihai Albu. Nu am știut atunci ce se va întâmpla, toate negocierile au dus într-un fel, după am realizat. u e bine să lași numele fostei soții, ea oricum se va căsători. Mă gândesc acum, de ce mi-a cerut să îi las numele, ca acum să fiu târât în aceeași direcție cu ea.

Noi am divorţat pe cale amiabilă, la notar. (…) Aşa a fost momentul atunci, a fost pe cale amiabilă, chiar a fost o oarecare negociere, vreau numele, vreau aia, vreau aia.Fiecare şi-a spus punctul de vedere, iar eu am fost de acord la mai toate cerinţele‘, a spus Mihai Albu în emisiunea ‘În Oglindă’, la Kanal D2.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton