Iulia Albu, primele declarații despre nuntă. Când va avea loc evenimentul. „Nu sunt sigură dacă o să fie în țară”

 Lixandru Livia
.

Iulia Albu prezentatoarea rubricii Marțea Neagră', de la La Măruță', se pregătește de nuntă. Vedeta a făcut primele declarații despre cum va arăta evenimentul. În cadrul unui interviu, aceasta a vorbit și despre fiica ei, Mikaela, cu care are o relație specială.

Cu atâtea haine și accesorii inedite prin casă, Mikaela îți calcă pe urme? Este pasionată de modă?

Celebrul critic de modă a făcut declarații interesante despre fiica ei. Deși toată lumea se așteapă ca Mikaela să îi calce pe urme mamei sale, aceasta este de altă părere.

Citește și: Dana Rogoz și soțul ei au împlinit 8 ani de căsnicie! Ce cadou special și-au făcut cu ocazia aniversării

„Nu înțeleg concepția asta cu călcatul pe urme', adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții. Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică să-și dea seama acum', a spus Iulia Albu pentru Libertatea.

Iulia Albu recunoaște că nu ajunge niciodată la timp, la ședința cu părinții și are o problem cu profesorii care nu își fac treaba cum trebuie.

 „În general nu apar la timp, pentru că, asta este, am un obicei în a întârzia la ședințele cu părinții și am avut întotdeauna, dar când apar lucrurile sunt foarte simple. De obicei am discuții cu profesorii. Mi se pare că foarte mulți profesori nu-și fac treaba cum ar trebui. Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună.

Iulia Albu impruena cu noul iubit si fetita din casatoria cu Mihai Albu au fost surprinsi iesind dintr-un restaurant dintr-o zona centrala a Bucurestiului. Iulia parea foarte fericita iar fetita se pare ca se intelege de minune cu ”tatal” vitreg. cezar.preda-August-04.09.2019- Iulia Albu cu noul iubit si fata lui Mihai Albu

O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Poate să facă o facultate în străinătate dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară. Spre exemplu, Facultatea de Drept aș vrea să o urmeze în străinătate, pentru că, în România, nu mai este așa cum era înainte sau, dacă vrea să studieze în domeniul bancar, tot în străinătate aș îndruma-o', a mai adăugat fosta soție a lui Mihai Albu.

Citește și: Adela Popescu dezvăluie secretele unei căsnicii de durată: „Petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni”/ EXCLUSIV

A trecut printr-un divorț, dar face planuri de nuntă

Chiar dacă a trecut printr-un divorț, Iulia Albu crede încă în căsătorie și este gata să facă pasul cel mare cu actualul ei iubit.

Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă (n.r. râde). Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară.

64513715_2320557301339186_838235500006342656_n64513715_2320557301339186_838235500006342656_n

Poate fac două, una în străinătate, una aici. Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?', a declarat Iulia pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton