„Au intrat dracii în el. Am locuit fiecare în altă casă, complet separați”. Iulia Albu și Mike, scandal uriaș după America Express. Vedeta l-a dat afară din locuință și s-au despărțit o perioadă

.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, s-au despărțit o perioadă după filmările pentru America Express. Întorși în România, cei doi au decis să încheie pentru o perioadă povestea de dragoste, astfel că s-au mutat separat și au întrerupt un timp orice legătură. Criticul de modă a recunoscut că, în timpul emisiunii, între ei au existat tensiuni și agresivitate verbală, acesta fiind și motivul pentru care relația lor nu a putut continua odată ce au revenit în căminul conjugal. Iată cum a decurs totul și cum s-au împăcat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Iulia și iubitul ei, Mike, formează un cuplu de aproximativ 5 ani, însă până la difuzarea emisiunii „America Express’, au fost destul de discreți și rareori s-au afișat împreună. Primele episoade ale show-ului de aventură au fost deja difuzate pe Antena 1, surprinzându-i pe cei doi în mijlocul unor conflicte de proporții, ceea ce a atras un val de critici din partea telespectatorilor. La testimoniale, criticul de modă a explicat că presiunea probelor și-a pus amprenta asupra amândurora și le-a scos la suprafață o latură pe care n-au observat-o, pană atunci, unul la celălalt. Fanii show-ului l-au acuzat pe Mike că își umilește iubita și este agresiv verbal, comportament pe care Iulia Albu n-ar trebui să-l tolereze.


Citește și: Mihai Albu, după ce i-a văzut pe Iulia Albu și pe iubitul ei, Mike, la America Express: „Partenerul ei nu are un loc de muncă stabil. Eu am de plătit salariile angajaților…'

Citește și: Reacțiile internauților după ce Mike și Iulia Albu s-au certat la America Express 2023: „Mai bine singură…'

Citește și: Cum se simte Valentin Sanfira, la trei luni de la accidentul suferit în Italia. Codruța Filip, soția lui: „A fost un an care ne-a supus la multe încercări. Încă se recuperează…’/ EXCLUSIV


Citește și: Magdalena Chihaia, despre nunta cu Dinu Maxer, după câteva luni împreună: „Am mai fost căsătorită. Mi-aș dori ca relația noastră să…’

Iulia Albu și Mike, scandal uriaș după America Express

După încheierea filmărilor pentru „America Express’, Iulia Albu și Mike s-au despărțit o vreme. Întorși în România, cei doi au decis să nu mai locuiască împreună, după cum a povestit criticul de modă, însă separarea a durat numai o lună și jumătate. Tot ea a explicat că show-ul de aventură a fost un test dificil pentru relația lor, iar ipostazele în care și-a văzut iubitul au determinat-o să-și dorească finalul poveștii de dragoste.


„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi’, a declarat Iulia Albu în exclusivitate pentru cancan.ro.


Iulia Albu își acuză iubitul că a fost agresiv verbal

Iulia Albu spune că experiența „America Express’ a avut un impact dezastruos asupra relației cu Mike. Din cauza presiunii din timpul probelor, criticul de modă a trecut prin episoade de agresivitate verbală din partea iubitului ei, însă au reușit să remedieze problemele atunci când s-au întors în România.

„Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.


Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine.

Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienții. Și acum, dacă ar mai fi să merg, tot cu el m-aș duce. În toate relațiile există probleme și-ți dai seama că lucrurile mai pot merge doar într-un singur fel. Și dacă ambii parteneri sunt de acord să lase de la ei să meargă, atunci va fi OK’, a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook