Iulia Albu, ținută nonconformistă la Petrecerea VIVA! 2024. A purtat un sacou tip frac, o scoică pe post de geantă și un super accesoriu extravagant, pe cap

 Ifrim Georgiana
.

Aseară, la Petrecerea VIVA! 2024, pe covorul roșu a defilat o miriadă de vedete autohtone. Iulia Albu a răspuns afirmativ invitației noastre și, ca la fiecare apariție publică, a purtat o ținută impecabilă, reprezentativă pentru stilul ei unic. E de prisos să mai spunem că s-a încadrat perfect în dress code-ul evenimentului, „Metallic Vibes'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Aniversarea de 25 de ani a Revistei VIVA! a fost nu doar un prilej de petrecere, ci și de etalare a celor mai spectaculoase ținute. Evenimentul s-a desfășurat la Face Forest și printre invitați s-au numărat Adelina Pestrițu, Corina Chiriac, Monica Bîrlădeanu, Elena Gheorghe, Jorge, Cristi Minculescu, Răzvan Simion. Gazda serii a fost nimeni alta decât Ilinca Vandici.

IMG_3341-1IMG_3341-1

Citește și: Iulia Albu, emoții mari înainte ca fiica ei să susțină Evaluarea Națională: „Se pregătește de examen. Este foarte dificil…'. Ce meserie și-ar dori pentru Mikaela

Citește și: Când începe Splash! Vedete la apă! 2024. Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu, jurați în sezonul 6

Citește și: Adelina Pestrițu, apariție ravisantă la petrecerea VIVA! 2024. A întors toate capetele pe covorul roșu cu rochia ei elegantă și a fost premiată

Citește și: Când a ajuns Adela Popescu la psiholog și în ce fel a ajutat-o: „Chiar mă gândeam că nu aș vrea să fiu mai tânără. Ies din casă mult mai relaxată”

Iulia Albu, ținută nonconformistă la Petrecerea VIVA! 2024.

Pentru Iulia Albu, petrecerea VIVA! a fost un prilej perfect să-și pună creativitatea la bătaie și să-și etaleze stilul vestimentar inconfundabil. Pe covorul roșu, criticul de modă și-a făcut apariția într-un costum negru și ne-a atras atenția sacoul stil frac. Pe cap a purtat un accesoriu argintiu, foarte strălucitor, care a încadrat ținuta în dress code-ul serii.

Nonconformistă din fire, Iulia Albu a reușit să ne suprindă și de această dată. Și asta pentru că, în locul unei genți clasice, a apărut pe covorul roșu cu o scoică în mână.

Iulia Albu, premiată la Petrecerea VIVA! 2024

Dacă ar trebui să o descriem pe carismatica Iulia Albu în doar două cuvinte, am zice „mereu surprinzătoare’. Absolventă de Drept, dar și de UNARTE, Iulia a renunțat la profesia de avocat pentru a urma o carieră în domeniul fashion-ului, iar parcursul ei profesional dovedește că a făcut cea mai potrivită alegere, devenind critic de modă, designer vestimentar și de bijuterii și, nu în ultimul rând, vedetă de televiziune și influencer. Excentrică prin definiție, Iulia s-a făcut remarcată ca fiind criticul de modă care-ți demontează ținuta într-o clipită. Asta nu i-a adus mereu, poate, aprecierea vedetelor care au trecut prin filtrul ei, pentru că este obiectivă, n-are parti-pris-uri și nu se ferește niciodată de cuvinte, însă i-a adus, cu siguranță, aprecierea publicului, care și datorită ei este azi mai educat în privința alegerilor vestimentare. Iulia a câștigat un plus de popularitate odată cu „Bravo, ai stil!’, în „I.A. cu stil’, „Dancing on ice’, „iUmor’ sau Splash’, însă „America Express’ a venit cu un imens boom de simpatie. Acolo, cei de acasă au avut ocazia să descopere, cu surprindere, în spatele aparenței intimidante, un om extrem de sensibil, empatic, cu un zâmbet la fel de cald ca sufletul său și cu un umor pe măsură.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton