Iulia Pârlea, urmărită de un bărbat noaptea, după ce a părăsit sediul Pro TV: „M-am trezit cu el în fața scării și m-am speriat. Sper că...”

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Pârlea a povestit că a fost urmărită de un bărbat, într-o seară, când a părăsit locul de muncă. Din fericire, prezentatoarea meteo de la Pro TV a știut să gestioneze situația, însă este mult mai precaută și conștientă de pericolele asociate statului de persoană publică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu o carieră de peste un deceniu în televiziune, Iulia Pârlea s-a alăturat rubricii Vremea, de la Pro TV, în 2022. În trecut, prezentatoarea TV a făcut parte din echipa Digi 24, dar a dobândit experiență și la Aleph News, Smart Radio, Telekom Sport și Antena 1.

iulia-parlea-35543002_178022293040498_1546194600291467264_niulia-parlea-35543002_178022293040498_1546194600291467264_n

Citește și: Iulia Pârlea, declarații surprinzătoare despre copii: „Îmi doresc. Sunt momente în care îmi pare rău că am ajuns la 38 de ani și că n-am făcut”. Ce spune despre viitorul soț

Citește și: Cum a ajuns Iulia Pârlea să prezinte Vremea la PRO TV: „Nu a fost atât de simplu pe cât mă așteptam'. Ce spune despre Busu/ EXCLUSIV

Citește și: Vărul Andreei, studenta ucisă la Timișoara, a murit la doar 17 ani. Fusese lovit de o mașină în urmă cu trei săptămâni și era în comă

Citește și: Gabriela Cristea, de urgență cu fiica cea mare la spital din cauza unui virus: 'Sunt destul de multe cazuri. Aveți grijă…' / Cum se simte Victoria acum

Iulia Pârlea, urmărită de un bărbat noaptea, după ce a ieșit de la sediul Pro TV

Iulia Pârlea a povestit un episod neplăcut prin care a trecut după ce s-a angajat la Pro TV. Într-o seară, când a părăsit sediul postului de televiziune, prezentatoarea TV a fost așteptată și urmărită de un bărbat până acasă. Vedeta Pro TV și-a păstrat cumpătul și i-a explicat acestuia că gestul său este nepotrivit.

„Acum câteva luni am fost urmărită de un domn și m-a speriat treaba asta. Abia atunci am început să conștientizez că poate ar trebui să fiu mai atentă. Mi-a ieșit în cale când ieșeam de la știri. Nu i-am spus nimic, m-am speriat, pentru că era noapte. A continuat urmărindu-mă și m-am trezit cu el în fața scării. Și atunci chiar m-am speriat. Dar a înțeles. Eu sper că a înțeles că nu e cazul să mă urmărească. Așa pare, că a înțeles', a povestit jurnalista pentru unica.ro.

Iulia Pârlea, despre hate-ul online

Iulia Pârlea spune că nu s-a confruntat cu hate-ul online, însă a șocat-o când a văzut cazul Evei Măruță.

„Când aud, inclusiv ce se întâmplă acum cu Eva Măruță, nu înțeleg și nu știu cum să reacționez. Mă gândesc mereu, oamenii ăstia nu-și dau seama că e un copil? Nu contează că este fetița lui Cătălin și a Andrei Măruță. La noi parcă oamenii au devenit din ce în ce mai răi. Să se pună în locul părinților, dacă Eva era copilul lor, ei cum ar fi procedat? Cred că i-ar fi durut sufletul. (…)

Ei scriu și uită. Nu se mai gândesc că cel căruia i-au scris pune la suflet. S-au întâmplat atâtea cazuri când au avut loc tragedii. Să sperăm că ușor, ușor ne educăm și pe partea asta. Crezi că dacă o să arunci cu noroi în mine o să-ți fie mai bine? Mai mult, în momentul în care iei noroiul și-l arunci, tu ești cel care se murdărește. Să fim mai buni, zic', a mai adăugat ea pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton