Ce provocări întâmpină Iulia Vântur în relația cu Salman Khan: „El este precum o stea strălucitoare. Este scutul meu. Sunt mândră de el, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Deși este discretă din fire, Iulia Vântur a făcut dezvăluiri din relația cu Salman Khan, cel care îi este partener de un deceniu. Ea recunoaște că viața alături de un star de la Bollywood este provocatoare, imprevizibilă, dar și inspirațională. După retragerea din televiziune, fosta prezentatoare TV a pus bazele unei cariere artistice și a cucerit publicul din India.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur s-a stabilit în India în urmă cu mai bine de 10 ani și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan. Ea și-a construit o carieră de succes acolo, dar viața sentimentală a preferat s-o țină departe de lumina reflectoarelor. Multe zvonuri au planat în jurul relației lor, mai ales că se afișează rar împreună la evenimente mondene.

vanturvantur

Citește și: Primele imagini cu Salman Khan și Iulia Vântur după ce casa actorului a fost ținta unui atac armat: „Familia noastră a fost uimită de acest incident șocant și…'

Citește și: Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan: „Am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici”

Citește și: Ce spune Cristina Cioran înainte de apelul pentru prelungirea ordinului de restricție împotriva lui Alex Dobrescu: 'Fetița a fost martoră la agresiuni, atunci am decis să îl elimin din viața noastră…' / EXCLUSIV

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică dezvăluie ce probleme are Nicu Covaci, după operația pe creier: „Urmează o perioadă mai delicată, câteva luni cu asta va rămâne…'. Primele imagini după externare

Ce provocări întâmpină Iulia Vântur în relația cu Salman Khan

Aflată într-o vizită în Dubai, Iulia Vântur a acordat un interviu pentru City Times și a răspuns întrebărilor referitoare la relația cu Salman Khan. Cei doi se pregătesc să lanseze serialul-documentar despre viața actorului bollywoodian, pentru care au fost realizare nu mai puțin de 60 de interviuri.

Iulia Vântur, cea care a documentat serialul, recunoaște că viața lângă un actor de talie mondială este o adevărată provocare.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el', a declarat Iulia Vântur.

Ea a completat că iubitul ei este dedicat carierei, astfel că l-a privit întotdeauna ca pe o sursă de inspirație: „El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces'.

Iulia Vântur a documentat viața lui Salman Khan

Serialul „Beyond the Star', ce documentează viața lui Salman Khan și a altor vedete, va fi lansat în curând. Trailerul acestui serial a apărut din luna februarie. Iulia Vântur s-a dedicat trup și suflet acestui proiect ce va surprinde viața actorului din toate unghiurile.

„Va vorbi despre călătoria lui Salman. Am intervievat peste 60 de persoane, inclusiv prieteni, familie și co-staruri. Am încercat să aflăm ce este despre Salman Khan care îl face atât de mare. A afectat atât de multe vieți și, în același timp, are atât de multe povești despre alți oameni care i-au afectat viața într-un mod foarte bun. Viața lui este un roller coaster cu momente bune și rele', a mai spus actrița.

Cum e strigată Iulia Vântur de fanii lui Salman Khan

Iulia Vântur spune că fanii lui Salman Khan o strigă adesea „Bhabhi Bhabhi' (cuvânt hindi pentru cumnată) atunci când o văd pe străzile din Mumbai. Cei doi nu au făcut însă vreun anunț referitor la căsătorie.

 „Desigur, știu ce înseamnă și simt dragostea când cineva îmi spune bhabhi. Apreciez asta', a spus Iulia Vântur.

În schimb, într-un interviu pe care ni l-a acordat anul trecut, Iulia Vântur a recunoscut că i-ar plăcea să îmbrățișeze rolul de mamă: „Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton