Iulia Vântur se pregătește să lanseze serialul-documentar despre viața iubitului ei, Salman Khan: „Am muncit mult la el”

.

În primăvara anului trecut, Iulia Vântur anunța că pregătește un serial-documentar despre viața partenerului ei, celebrul actor Salman Khan. Fosta prezentatoare TV este stabilită de mai mulți ani în India, acolo unde s-a lansat în lumea Bollywood-ului, dar și în industria muzicală. În ultimul an, Iulia Vântur și-a dedicat toată atenția unui proiect cinematografic care îl are în centru pe iubitul ei și a făcut primele declarații despre lansarea peliculei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Iulia Vântur s-a mutat de mai bine de 10 ani în India și formează un cuplu cu actorul Salman Khan. După ce a uimit fanii din India cu vocea ei, fosta prezentatoare TV a cucerit și lumea cinematografiei. În anul 2014, vedeta a avut un rol într-o comedie regizată de cumnatul lui Salman Khan. Totodată, aceasta a fost distribuită în pelicula „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala’, regizat de Prem Soni.

Anul trecut, Iulia Vântur își anunța fanii că lucrează la un serial-documentar, în calitate de producător. Pelicula va surprinde viața lui Salman Khan, unul dintre cei mai cunoscuți actori și producători de filme din India.


Citește și: Iulia Vântur s-a mutat în India, dar vine la doctor în România. Unde a fost surprinsă iubita lui Salman Khan

Citește și: Loredana Groza și Iulia Vântur, întâlnire neașteptată pe străzile din Londra: „Când se adună fetele…'

Citește și: De ce Oana Roman și-a dus mama la azil, dar și cât plătește lunar pentru îngrijirea ei: ‘Costă foarte mult. Nu e demnitate să…’

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cine a câștigat amuleta, după verdictul lui Răzvan Simion


Iulia Vântur se pregătește să lanseze serialul-documentar despre viața iubitului ei

În ultimul an, Iulia Vântur și-a dedicat toată atenția proiectului cinematografic care îl are în centru pe Salman Khan. În calitate de producător al documentarului, vedeta a derulat peste 60 de interviuri cu persoane apropiate din viața actorului de la Bollywood, care „i-au marcat existența’. Totodată, în această perioadă, actrița se află la Londra pentru filmările unei piese care va reprezenta coloana sonoră a unui film.


„Documentarul despre viața lui Salman Khan pe care l-am făcut e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă. (…)

În prezent, am piese noi la care lucrez. Le voi filma și videoclipuri. Suntem în discuție și pentru un turneu în America. Sunt la Londra pentru filmările unei piese ce va fi parte dintr-un film de Bollywood. Eu nu joc, doar cânt’, a declarat vedeta, potrivit Cancan.


„E conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică’

În urmă cu ceva timp, Iulia Vântur a anunțat faptul că lucrează la un serial-documentar despre viața iubitului ei. Vedeta de la Bolywood spune că ideea i-a aparținut ei și s-a implicat, în calitate de producător, în realizarea peliculei.

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică. Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă’, a declarat Iulia Vântur pentru impact.ro.

Sursa foto: Facebook