Iuliana Marciuc a dezvăluit că fostul ei soț, Remus Posea, a murit: „Aceste lucruri m-au determinat să particip la înmormântarea lui, în urmă cu doi ani”. Ce relație au avut după divorț

 Ifrim Georgiana
.

Înainte să formeze un cuplu cu Adrian Enache, Iuliana Marciuc a fost căsătorită, timp de 10 ani, cu afaceristul Remus Posea. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, prezentatoarea TV a anunțat public moartea fostului ei soț și a spus ce relație au avut după divorț. Iuliana Marciuc i-a adus un ultim omagiu și a fost prezentă la funeraliile lui, cu doi ani în urmă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Marciuc și Remus Posea au trăit o poveste de iubire intensă și s-au căsătorit în 1992, nunta desfășurându-se în Statele Unite ale Americii. Anul 2002 avea să marcheze divorțul celor doi, după ce prezentatoarea TV s-a simțit atrasă de artistul Adrian Enache, însurat la acea vreme. Iuliana Marciuc a anunțat, recent, decesul fostului ei soț, căruia i-a adus un ultim omagiu în urmă cu doi ani, când au avut loc funeraliile. Se pare că cei doi au reluat legătura după ce și-au vindecat rănile divorțului, însă prezentatoarea TVR spune că nu a fost vorba despre o prietenie.

klbdklbd

Citește și: Cine este Iuliana Marciuc. A trecut printr-un divorț și are o relație de aproape 30 de ani cu Adrian Enache

Citește și: Ce surpriză i-a pregătit Iuliana Marciuc fiicei lui Adrian Enache, după ce a născut: „Este un moment despre care ea nu știe”. Cum se înțelege prezentatoarea cu Diana

Citește și: Traian Băsescu este internat la Spitalul Militar din Bucureşti, cu viroză pulmonară puternică. A fost internat și în martie, la Bruxelles

Citește și: Ramona Olaru susține că nu este ea femeia fotografiată cu Gabi Bădălău, în club: „Ori cineva are ceva cu mine, ori sunt prea mișto”

Iuliana Marciuc a dezvăluit că fostul ei soț, Remus Posea, a murit

Acum doi ani, Iuliana Marciuc l-a condus pe ultimul drum pe fostul ei soț, Remus Posea. Prezentatoarea TV spune că îi lega o relație bazată pe afecțiune și respect, deși au trecut printr-un divorț dureros, însă nu se poate vorbi despre o prietenie.

„În cazul nostru, nu a existat de la început o prietenie, dar pe măsură ce rana fiecăruia dintre noi s-a mai estompat, am început să putem vorbi, să ne putem ura de sărbători toate cele bune, să ținem o relație, dar care nu cred că înseamnă neapărat prietenie.

Înseamnă o afecțiune, nu are cum să nu rămână o afecțiune după ce ai trăit atâția ani cu un om în casă, înseamnă respect și toate aceste lucruri m-au determinat pe mine să particip la înmormântarea lui. Fostul meu soț a decedat în urmă cu doi ani', a dezvăluit Iuliana Marciuc, în exclusivitate, în cadrul emisiunii '40 de întrebări' cu Denise Rifai.

Cine a fost Remus Posea, fostul soț al Iulianei Marciuc

Iuliana Marciuc a divorțat de Remus Posea în anul 2002, când a și recunoscut că nu mai putea să se concentreze pe a-și rezolva problemele în relația cu soțul său, fiind îndrăgostită până peste cap de Adrian Enache. Prezentatoarea TV spunea atunci că o căsnicie nu poate să fie salvată dacă doar unul dintre parteneri își pune sentimentele și își dă interesul, motiv ce a și dus la separarea celor doi.

Abia după 14 ani de la divorț, Remus Posea și-a deschis din nou inima și s-a logodit cu Silvia Ciurescu, fosta balerină și prezentatoare TVR.

Fostul soț al Iulianei Marciuc a fost trimis în judecată în decembrie 2015 de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, într-un dosar de evaziune fiscală și delapidare în formă continuată. Presa scris că peste 26 miliarde lei vechi s-au evaporat din conturile „Asociației Obștii Moșnenilor ziși de pe Buzău’ în decurs de opt ani. Responsabil a fost găsit Remus Posea, fostul președinte al asociației, care a fost condamnat, în 2017, la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare.

În anul 2020, Remus Posea a scăpat de închisoare, după ce Tribunalul Buzău a respins sesizarea Serviciului de Probațiune Buzău privind revocarea suspendării sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani și 8 luni închisoare la care a fost condamnat Posea, în 2017, de aceeași instanță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton