Iuliana Marciuc a slăbit şi arată impecabil la 52 de ani. S-a afişat la VIVA! Party 2019 într-o rochie scurtă

.

Iuliana Marciuc a fost o apariţie de senzaţie la VIVA! Party 2019. La 52 de ani, vedeta TV are o siluetă fără cusur, iar la petrecerea de miercuri seară s-a afişat într-o rochiţă scurtă, care i-a lăsat la vedere picioarele de invidiat. Nu doar că a slăbit vizibil, însă Iuliana Marciuc susţine că, odată cu kilogramele pierdute, şi vârsta sa metabolică a scăzut şi are un tonus excelent.

Miercuri seară, la petrecerea VIVA!, Iuliana Marciuc a venit însoţită de David, fiul ei şi al lui Adrian Enache, acesta fiind, de altfel, primul eveniment monden al tânărului care în această toamnă împlineşte 14 ani.


Iuliana ne-a declarat că a optat pentru o rochiţă în două nuanţe, alb şi negru, un model clasic, elegant, cu care ştia sigur că nu poate da greş. Însă, un alt motiv pentru care a ales rochia scurtă, care i-a lăsat la vedere picioarele de topmodel, a fost şi acela că toate celelalte ţinute din garderobă i-au rămas… mari.

Iuliana Marciuc a slăbit 8 kg și s-a apucat serios de sală în ultimele luni, deși nu a fost niciodată o fire sportivă. Replica medicului – „Jos kilogramele! a șocat-o atât de tare pe Iuliana, încât a ajuns să facă sport de trei ori pe săptămână și acum se simte mai tânără cu 12 ani. Dieta pe care o ține Iuliana Marciuc nu este una dificilă, însă are grijă să combine proteinele cu legumele și să păstreze pâinea doar pentru micul dejun.


Dieta Iulianei Marciuc

„M-am mobilizat în a mă duce prima dată la o consultaţie unde mi s-a făcut pe calculator o evaluare şi lovitură, vreo şapte ani în plus faţă de vârsta mea. După aceea, o altă lovitură a fost când m-am dus la doctor şi doctorul foarte drăguţ mi-a spus: Jos kilogramele! 

Eu care mă consideram… nu grozavă, dar oricum nu obeză. Sincer… uneori, când făceam poze sau filmam mă gândeam că trebuie să îndrept spatele şi să am grijă să nu se vadă burta, ceea ce nu îmi plăcea, dar era bine… Oricum am fost şocată când mi-a spus: Jos kilogramele!, îşi aminteşte Iuliana Marciuc.


Cu mers la sală de trei ori pe săptămână şi o dietă din care a eliminat pâinea şi dulciurile, vedeta TV a slăbit opt kilograme în mai puţin de şase luni. Însă, cea mai mare realizare nu este asta, ci faptul că şi-a scăzut vârsta metabolică.

„Am întinerit cu 12 ani, ceea ce este incredibil! Deci acum am vârsta metabolică mult mai mică decât vârsta mea. Nu mi-a fost greu, pentru că atmosfera este foarte antrenantă, căci în ora aia nu te mai gândești la nimic, este muzică, sunt antrenori tineri și drăguți.


Chiar azi vorbeam cu unul dintre antrenori, că diferă de la persoană la persoană zona în care grăsimea atacă prima dată. La mine a atacat prima dată picioarele. Adrian este un tip care mergea de ani de zile la sală, de 3 ori pe săptămână și încerca să mă determine și pe mine, dar el merge la o sală de forță și mie nu-mi place, spune iubita lui Adrian Enache.