Iuliana Marciuc l-a înșelat pe Adrian Enache cu un afacerist grec? „A existat o poveste, într-adevăr. Depinde ce înseamnă a înșela"

 Ifrim Georgiana
.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de 26 de ani și au un fiu, pe David. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, prezentatoarea TV a spulberat mai multe zvonuri din jurul relației cu celebrul artist, inclusiv cel că l-a înșelat cu un om de afaceri grec. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Timp de un deceniu, artistul și prezentatoarea TV au trăit o iubire interzisă, în contextul în care ambii erau căsătoriți cu alte persoane. S-a zvonit că Iuliana Marciuc era prietenă cu fosta soție a lui Adrian Enache și că mergea adesea în locuința lor, subiect asupra căruia prezentatoarea TV a revenit recent, în emisiunea lui Denise Rifai. A comentat în același interviu și speculațiile de infidelitate, după ce s-a scris că l-a înșelat pe Adrian Enache cu un afacerist grec.

iul9iul9

Citește și: Cine este Iuliana Marciuc. A trecut printr-un divorț și are o relație de aproape 30 de ani cu Adrian Enache

Citește și: Cine este Remus Posea, fostul soț al Iulianei Marciuc, și cu ce se ocupă. Afaceristul a făcut închisoare cu suspendare

Citește și: De ce George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu, s-a întors în America: „Îi pare rău că a plecat, vorbim de 100 de ori pe zi”

Citește și: Cătălin Crișan a fost operat de hernie de disc și s-a fotografiat într-un cărucior cu rotile: „Dureri groaznice. N-a avut curaj să se implice niciun medic'

Iuliana Marciuc, despre zvonurile că l-a înșelat pe Adrian Enache cu un artist grec

Timp de 10 ani, Iuliana Marciuc a fost căsătorită cu omul de afaceri Remus Posea. Divorțul celor doi s-a pronunțat în 2002, după ce prezentatoarea TV s-a simțit atrasă de Adrian Enache, care era însurat în acea perioadă. S-a zvonit că Iuliana Marciuc l-a înșelat pe artist cu un afacerist grec, subiect intens mediatizat în presă. În fața lui Denise Rifai, Iuliana Marciuc a recunoscut că a existat o „poveste' nefinalizată, ținând să precizeze că evenimentele au fost expuse distorsionat.

„Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în niciun caz. (…) Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa', a mai spus Iuliana Marciuc.

Cum l-a cunoscut Iuliana Marciuc pe Adrian Enache

Iuliana Marciuc spune că nu era prietenă cu soția lui Adrian Enache în momentul când l-a cunoscut pe artist. Prima lor întâlnire a avut loc pe litoralul românesc și abia mai târziu s-a înfiripat povestea lor de dragoste.

„Pentru mine, prietenia este extrem de importantă, am foarte mulţi prieteni adevăraţi, lucru cu care mă mândresc şi mă bucură asta. Prietenia se întreţine, nu o cunoasteam pe soţia lui Adrian când l-am cunoscut pe el. S-a întâmplat la mare, atunci am vorbit prima oară cu el, nu fusesem la ei în casă, nu eram asociate, aşa cum spune presa. Lucrurile s-au întâmplat ulterior, este adevărat. Au fost nişte conjuncturi, dar prietenia înseamnă cu totul altceva.

Deci nu, nu am trădat pe nimeni! Nu îmi amintesc să fi rupt vreo prietenie, din contră. Am încercat mereu să aplanez conflictele, să comunic, să aflu ce s-a întâmplat. Cred în prietenia dintre femei când sunt asumate, când nu au o frustrare, când sunt la fel de frumoase în interior', a mai spus ea.

Iuliana Marciuc, despre statutul de amantă

Iuliana Marciuc a recunoscut că statutul de amantă i-a porvocat suferință.

„Depinde de postura în care este pusă. Probabil că mult, mai ales când provine dintr-o familie în care a văzut altceva, cum era şi cazul meu. Dar depinde mult de felul în care ambii parteneri şi asuma acest lucru. Povestea mea este departe de a fi unică, am în jurul meu relaţii care se consuma într-o cameră, într-un cerc restrâns. În cazul nostru, era o relaţie publică. Exista suferinţă, dar felul în care fiecare gestiona aceasta situaţia, diminua această suferinţă. Cel mai tare m-a durut faptul că de sărbători eram rupţi…', a mai spus prezentatoarea TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton