Iuliana Tudor a fost ofertată de Pro TV și urma să aibă un salariu mai mare decât la TVR. De ce a refuzat colaborarea: „Horia Brenciu îmi tot spune...”

.

De ceva timp, emisiunea „Vedeta Populară' a fost scoasă din grila televiziunii publice, însă Iuliana Tudor nu a încheiat contractul cu TVR. Prezentatoarea TV a fost ofertată, cu ceva ani în urmă, de Pro TV și i se oferea un salariu mai mare, însă a refuzat colaborarea. Mulți prieteni au certat-o că nu a acceptat, inclusiv Horia Brenciu, care încă o întreabă dacă a revenit asupra deciziei. Iată declarațiile Iulianei Tudor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


„Vedeta Populară, emisiunea prezentată de Iuliana Tudor, a ieșit din grila de toamnă a postului public din raţiuni financiare. Prezentatoarea TV este în continuare plătită de TVR și va continua să prezinte festivalurile, dar și spectacolele de folclor săptămânale. În 2017, când a semnat cu televiziunea publică, Iuliana Tudor fusese ofertată și de Pro TV. Deși urma să primească un salariu mai mare, s-a văzut nevoită să refuze colaborarea, iar unii colegi de breaslă de la televiziuni comerciale au certat-o pentru această decizie.


Citește și: Iuliana Tudor, dezvăluiri dureroase despre ultimele clipe de viață ale mamei ei: „După ce m-a auzit, inima ei s-a oprit. M-a așteptat’. Elena Tudor a suferit un stop cardiac

Citește și: Iuliana Tudor, cu ochii în lacrimi, la lansarea cărții ei. Mama prezentatoarei tv a venit în scaunul cu rotile ca să-i fie alături: ' Mama a dus o permanentă luptă. Îți mulțumesc…'


Citește și: Bătaie la concertul Carlas Dreams din SUA. Mai mulți moldoveni s-au enervat că artiștii au întârziat la spectacol: „Ne este rușine. Un artist trebuie primit cu respect…'

Citește și: Horoscopul lunii decembrie 2023 pentru toate zodiile

Iuliana Tudor a fost ofertată de Pro TV

Iuliana Tudor a explicat că diferențele salariale dintre televiziunea publică și cea comericală sunt uriașe. A fost ofertată și de Pro TV, însă a refuzat colaborarea, fiindcă nu se putea ocupa, în paralel, și de proiectul folcloric de la TVR.


„Când am primit ofertă de la Pro TV am cerut, în schimbul proiectului care mi-era propus, un spațiu pe Acasă TV să rămân și cu ceea ce fac eu pe folclor. N-au dorit atunci. Au fost niște discuții, nu pot să zic că au mers foarte departe. Eu am ținut cu dinții de lumea aceasta în care am simțit că Dumnezeu m-a așezat cu o misiune. Când înțelegi asta nu te poate tenta niciun contract oricât de consistent ar fi.

 În România, din păcate, din punct de vedere financiar, televiziunea publică este foarte departe de ceea ce înseamnă o televiziune comercială. Distanța este uriașă.


Foarte mulți dintre colegii mei de la televiziuni comerciale m-au certat. Brenciu chiar îmi tot spune: „De ce stai în continuare?’. Nu e doar despre loc, e despre ce fac. N-am putut face acest lucru în altă parte. Și am o echipă extraordinară, sunt argumente puternice‘, a declarat Iuliana Tudor, pe YouTube.


De ce a fost scoasă emisiunea „Vedeta populară’ din grila TVR

Iuliana Tudor a explicat că emisiunea „Vedeta populară’ a fost scoasă din grila TVR din rațiuni financiare.  

„Decizia managementului a fost din rațiuni financiare ca în această toamnă programul să nu fie. Evident, personal, ca realizator, n-am primit cu bucurie. Nu te poți bucura că nu faci emisiunea, asta este clar, dar am înțeles. Ei știu mai bine ce au de făcut acolo.

Am mers mai departe, am găsit soluția ca în fiecare duminică seara, acolo unde este tronsonul unde am fidelizat publicul nostru la „Vedeta populară’, să le oferim spectacole de folclor din toată țara. A rămas o conectare directă, sunt producții pe care le-am înregistrat, montat și prezentat oamenilor’, a declarat Iuliana Tudor, conform unica.ro.

Sursa foto: Facebook