Iuliana Tudor, alaturi de Nadia Comaneci si Loredana la Gala Crucea Rosie

 Revista VIVA
.

Iuliana Tudor, gazda emisiunii „O data-n viata' de la TVR 1, in calitate de voluntar de onoare al CRR, realizeaza in acest an editia a patra a Galei Crucea Rosie, fiind, totodata, producator si prezentator al evenimentului.

Iuliana TudorMiza sociala a evenimentului Gala Crucea Rosie, care va avea loc duminica la TVR 1, este organizarea unui teledon care sa sprijine lansarea unui nou proiect: „Asistenta la domiciliu pentru varstnici'.

Proiectul are in vedere dezvoltarea unui sistem de asistenta la domiciliu realizat, pe de o parte, cu ajutorul voluntarilor, iar pe de alta parte, cu ajutorul unor ingrijitori, persoane angajate de CRR. Voluntarii ii ajuta pe batrani cu plata facturilor, suport psihologic, plimbari, mici cumparaturi, iar angajatii cu monitorizarea situatiei medicale, igiena personala si a casei.

Dintre vedetele si persoanele publice care sustin acest proiect si vor participa duminica la TVR 1, la Gala Crucea Rosie se numara: Nadia Comaneci, Loredana Groza, Sergiu Nicolaescu, Margareta Paslaru, Mihai Traistariu, Nico, Andra, Hotel Fm, Paula Seling, Marcel Pavel.

Liniile teledonului

•876 – donatii 2 euro/sms – Vodafone, Orange, Cosmote
•0 900 900 904 – donatii 2 euro/apel – Romtelecom
•0 900 900 906 – donatii 10 euro/apel – Romtelecom

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton