Iuliana Tudor, dezvăluiri dureroase despre ultimele clipe de viață ale mamei ei: „După ce m-a auzit, inima ei s-a oprit. M-a așteptat”. Elena Tudor a suferit un stop cardiac

 Ifrim Georgiana
.

Pe data de 8 noiembrie, Iuliana Tudor și-a pierdut mama, în urma unui stop cardiac. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri despre cumplita zi și ultimele clipe de viață ale Elenei Tudor. Cu doar o săptămână înainte, Iuliana Tudor își lansase prima carte,  „Fericirea nu costă nimic', și a fost profund emoționată de prezența mamei ei, imobilizată în scaun cu rotile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Tudor traversează momente grele, asta pentru că și-a pierdut mama, la începutul lunii noiembrie. Elena Tudor a suferit un stop cardiac și a decedat la spital, iar prezentatoarea TV i-a fost alături în ultimele clipe de viață. Tragedia s-a întâmplat pe 8 noiembrie, de Sfinții Mihail și Gavril, când Iulia Tudor se pregătea să-l sărbătorească pe Mihai Morar. Reprezentanții spitalului au sunat-o și i-au transmis că mama ei traversează momente critice, așa că a plecat într-un suflet spre unitatea medicală. După ce i-a auzit vocea, inima Elenei Tudor a încetat să mai bată.

ma9ma9

Citește și: Iuliana Tudor, cu ochii în lacrimi, la lansarea cărții ei. Mama prezentatoarei tv a venit în scaunul cu rotile ca să-i fie alături: ” Mama a dus o permanentă luptă. Îți mulțumesc…”

Citește și: Prin ce cumpănă a trecut Iuliana Tudor, în urmă cu aproape 20 de ani, și cum i s-a schimbat viața de atunci: „A fost o problemă de sănătate. Am renăscut, sunt alt om'

Citește și: De ce nu i-a cerut Denisa Nechifor pensie alimentară lui Adi Cristea pentru fiica lor: „Îmi plac banii mult, dar…”. Cum se înțeleg cei doi acum

Citește și: „Gabi nu prea e genul de bărbat care să reziste ispitei. Îl aștept în cele mai sexy portjartiere.' Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce Bianca Drăgușanu a atacat-o printr-un mesaj subtil

 Iuliana Tudor, dezvăluiri dureroase despre ultimele clipe de viață ale mamei ei

Invitată în podcastul „Fain & Simplu', Iuliana Tudor a făcut dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei ei. Prezentatoarea TV a rememorat cumplita zi când medicii au sunat-o să-i spună că cea care i-a dat viață a suferit un stop cardiac.

„A fost o zi frumoasă, chiar a început frumos pentru că veneam cu foarte multă energie față de proiectul 'Fericirea nu costă nimic'. Era ziua ta (n.r. Mihai Morar) și am zis că vin cu un tort ca să împărțim aici cu echipa. Mai erau două minute până să ne așezăm la această masă și am primit un telefon. Era medicul mamei mele prin care mi se spunea că a intrat în stop cardiac, că este în viață, și că se face totul ca mama să fie readusă în echilibru', a dezvăluit Iuliana Tudor în podcastul lui Mihai Morar.

„După ce m-a auzit, inima ei s-a oprit'

După ce a aflat cumplita veste, Iuliana Tudor s-a îndreptat într-un suflet la spitalul unde era internată mama ei. Inima Elenei Tudor a încetat să mai bată atunci când i-a auzit vocea fiicei ei.

„A trebuit să plec, am amânat atunci întâlnirea noastră, am făcut aproximativ 15 minute până la spital. Am ajuns și era în viață, inima îi bătea pe aparate pentru că era în stare de inconștiență deja. Dar, după ce m-a auzit, inima ei s-a oprit. Și probabil, așa gândesc eu, m-a așteptat.

E momentul acela în care te întâlnești cu ceea ce gândești că se va întâmpla cu părinții noștri. Dar când trăiești clipa… e o graniță foarte fină între revoltă, șoc, durere la modul cel mai plenar, și gândul că e firesc, că e parte din poveste', a mai spus ea, vizibil îndurerată.

Mama Iulianei Tudor, imobilizată în scaun cu rotile de la 27 de ani

Mama Iulianei Tudor era imobilizată în scaun cu rotile de la vârsta de 27 de ani. Și-a dedicat toată viața familiei, iar prezentatoarea TV crede că s-a stins după ce și-a îndeplinit menirea pe pământ.

 „Nu ne așteptam. Ne văzusem cu o săptămână înainte. Și la lansarea cărții era fericită. Agitată, pentru că știa că se întâlnește cu voi, oamenii pe care îi știa de la televizor, știa ce înseamnă pentru mine momentul acela. A fost o emoție și pentru mine, nu știu dacă mi s-a întâmplat în 25 de ani de stat la microfon să mă pierd cum m-am pierdut în seara aia. Pentru că mi-am dorit foarte mult să iasă bine.

Era împlinită cu faptul că eu sunt bine, că și-a văzut nepotul 13 ani, că tata acasă era în regulă. Așa simt acum, că a fost un capăt de misiune. Sunt practic 43 de ani de suferință. Pe care nu a tratat-o ca pe o boală, ca pe o problemă, să îi încarce pe cei din jur. Și atunci având modelul ăsta foarte aproape și eu am dobândit această valoare, care este forța interioară. Forța interioară este cea care te poate salva din orice prăpastie. Important este să o cauți. E vorba de un act de voință. Eu am fost un om norocos. Boala ei a fost cumva norocul meu. Pentru că boala ei m-a obligat cumva să tratez o persoană cu handicap la modul absolut normal. Însamnă că universul ei era casa, eu, tata și foarte puținele spre deloc concedii pe care le-am făcut împreună. Tot timpul au ales să investească în mine', a mai adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton