Iustina de la Insula Iubirii i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel, apoi a dansat lasciv cu ispitele masculine: „Așa prințesă nu mai găsești. Să facă infarct”

.

Iustina de la Insula Iubirii le-a oferit telespectatorilor, în ediția de aseară, un show cum rar mai vezi. După ce i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel, cu ajutorul unei drone, concurenta s-a refugiat în distracție și a dansat lasciv cu ispitele masculine. Aflată sub influența alcoolului, acesta și-a expus, fără să vrea, părțile intime.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Iustina Loghin și Cornel Luchian sunt unul dintre cuplurile participante la Insula Iubirii 2024. Până acum, ambii au fost protagoniștii unor momente controversate, care le-au destabilizat relația. El și-a făcut de cap cu ispitele feminine, iar ea a dezvăluit, cu o sinceritate debordantă, detalii din trecutul logodnicului ei sau care au legătură cu viața lor intimă.

Citește și: Ispita Mădălina a dezvăluit că s-a cuplat cu iubitul prietenei ei, cu trei săptămâni înainte de Insula Iubirii: „Îi plăcea de mine. Eu am vorbit cu prietenul lui cinci zile pentru că…'


Citește și: Cornel de la Insula Iubirii, dezvăluire în lacrimi după ce Iustina l-a părăsit: „Aveam o problemă, când vedeam o fată frumoasă, nu-mi venea să mă abțin. Am considerat asta ca un fel de boală’ / Ce spune despre apropierea de ispita Loredana

Citește și: Aurel Pădureanu a împlinit 74 de ani. Unde și-a petrecut ziua de naștere și ce face, în fiecare zi, de când a murit Cornelia Catanga: ‘Îmi trimitea o scrisoare pe care își punea buzele și-mi zicea…’/ EXCLUSIV


Citește și: Simona Halep, ținută de peste 30.000 de euro în vacanță la Veneția. Care este accesoriul cel mai scump purtat de tenismenă

Iustina de la Insula Iubirii i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel, apoi a dansat lasciv cu ispitele masculine

Aseară, Radu Vâlcan și-a făcut apariția inopinat pe insula fetelor, vrând să afle dacă Iustina și-a menținut decizia de a-l părăsi pe Cornel. Concurenta a fost decisă să rupă logodna și i-a trimis partenerului ei, cu ajutorul unei drone, inelul de logodnă.


După acest gest, s-a dat startul distracției pe insula fetelor. Iustina nu a mai ținut cont de nimic, a băut shot după shot și a dansat lasciv cu ispitele masculine. Fără să vrea, concurenta și-a arătat părțile intime.

„Cornel sigur îmi va reproșa tot ceea ce am făcut: că am băut, că m-am distrat, că am stat cu băieții. Dar eu îl las să îmi reproșeze tot, nu e nimic, eu îmi asum. (…) Eu chiar am făcut totul în fața camerelor, el a vrut să se ascundă. Cornele, uite ce ai pierdut! (…) Cornele, în viața ta așa prințesă nu mai găsești, băiatul meu! (…) Asta e dorința mea… să facă infarct’, a spus Iustina.


Iustina de la Insula Iubirii s-a apropiat de ispita Teo

După ce și-a revendicat statutul de femeie singură, Iustina s-a apropiat de ispita Teo și i-a dedicat o piesă. I-a complimentat dantura, s-au îmbrățișat în piscină, ignorând complet camerele de filmat. La testimoniale, el a spus că și-ar fi dorit s-o sărute și să-și dea frâu liber pornirilor. Totuși, a doua zi, Iustina nu l-a ales pe Teo ca partener de date, decizie care l-a surprins.


 „În momentul în care se distrează, ea cam uită de tot. Uită de tot și se descarcă, nu prea mai ține cont de foarte multe lucruri (…) Știa că ea merită un bărbat care să fie mult mai tinerel și care să arate mai bine, pentru că ea își dorește asta în sufletul ei (…) Ne-am apropiat, ne doream să ne sărutăm, să ne îmbrățișăm, sa ne giugiulim’, a mărturisit ispita Teo.

Sursa foto: Captură Video