Iustina de la Insula iubirii nu și-a mai ascuns sarcina la plajă. A fost la mare alături de Cornel și cei patru copii ai săi / Imagini cu burtica de gravidă

 Miniosu Alexandra
.

Iustina de la Insula iubirii nu și-a mai ascuns sarcina la plajă. Tânăra a fost surprinsă, recent, la mare alături de Cornel, cel de care se despărțise, la un moment dat, în emisiunea de la Antena 1. Se pare, așadar, că nu doar că s-au împăcat și au făcut nunta, ci așteaptă și un copil împreună. Cei doi au fost însoțiți de cei patru copii ai bărbatului din primul mariaj, iar burtica de gravidă a șatenei e vizibilă cu ochiul liber. Iată cum au fost văzuți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Iustina și Cornel formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula iubirii, sezonul 8. La testimoniale, aceștia povesteau că au venit să-și testeze relația, deoarece, în doar câteva luni, se vor căsători. După încheierea filmărilor, au făcut nunta, deși tânăra se despărțire de el în cadrul emisiunii și chiar îi înapoiase inelul de logodnă, prin intermediul unei drone…

iustina insula iubirii 1iustina insula iubirii 1

Ba mai mult, în prezent, Iustina și Cornel de la Insula iubirii urmează să devină părinți. Șatena este însărcinată cu primul ei copil, fapt pe care a încercat o vreme să-l țină ascuns. Ei bine, weekend-ul trecut, tânăra și soțul ei au fost surprinși de paparazzi pe litoralul românesc, iar burtica ei de gravidă era mai mult decât vizibilă prin costumul ei de baie, mulat.

Citește și: Cornel, dezamăgit după ce Iustina s-a dat în spectacol la Insula Iubirii: „A șters toate sentimentele pe care le mai aveam. M-a jignit într-un mod în care nu pot să iert…”. Ce nu s-a văzut la TV, după despărțirea de el

Citește și: Iustina și Cornel de la Insula Iubirii, filmul împăcării, după ce amândoi au declarat la TV că s-au despărțit: 'Cornel mi-a făcut asta intenționat, să rămân gravidă. Eu nu vreau…'. Era însărcinată înainte de începerea filmărilor?

Citește și: Nadia Comăneci este în doliu după moartea socrului ei. Harold Conner avea 93 de ani: „Ai fost un bărbat minunat și iubitor'

Citește și: Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, au apărut pe coperta celei mai importante reviste de box din Mexic. Ce spune impresara: 'Patru pagini ne-au fost dedicate…'/ EXCLUSIV

Iustina de la Insula iubirii nu și-a mai ascuns sarcina la plajă

Deși pare că a încercat să treacă neobservată, Iustina a fost imediat recunoscută de paparazzi. Soția lui Cornel a purtat o șapcă, ochelari de soare și un costum de baie roșu, într-o singură piesă. Aceasta ar fi avut pe picior și o vânătaie mare, în partea de sus.

Iustina și Cornel de la Insula iubirii nu au fost însă singuri la mare, ci alături de cei patru copii ai bărbatului din primul său mariaj. Cei doi concurenți din emisiunea prezentată de Radu Vâlcan au încercat să se țină departe de caniculă și razele puternice ale soarelui, pe șezlong, au stat de vorbă și ea îi arăta ceva pe telefon, scrie Wowbiz. Vezi imaginile AICI.

Totodată, Iustina și Cornel s-au asigurat că cei mici (copii bărbatului) sunt suficient de aproape de ei, dar și de mare, ca să se poată juca în voie în apă, dar și în nisip. Potrivit sursei citate, concurenții de la Insula iubirii nu i-au scăpat din ochi nicio clipă, fiind atenția la nevoile micuților.

Iustina și Cornel s-au căsătorit după Insula Iubirii

Iustina și Cornel au povestit în primul episod al emisiunii Insula Iubirii, filmat în toamna anului trecut, că în această vară se vor căsători. Aveau stabilită data nunții și restaurant plătit în avans, însă povestea lor de dragoste le-a dat emoții fanilor emisiunii de la Antena 1. Dezvăluiau că el a fost infidel de mai multe ori, dar ea l-a iertat și a acceptat să-i fie soție.

Potrivit cancan.ro, Iustina și Cornel și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de vis, dovadă că iubirea lor a învins. Mai mult, tânăra de 26 de ani este însărcinată și îl va face tătic pe Cornel pentru a cincea oară.

În imaginile de la nuntă, se poate observa că Iustina are în jur de cinci luni de sarcină și este foarte posibil ca ea să fi rămas însărcinată chiar în Thailanda, în timpul filmărilor pentru Insula Iubirii. De altfel, cei doi au făcut sex încă din prima zi de filmări, după cum s-a văzut în emisiune.

Sursă foto: Wowbiz, Facebook, Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton