Ce probleme are Iustina de la Insula Iubirii, cu doar câteva zile înainte să nască: „Mămici, vreau să știu dacă și voi ați pățit asta. Ce să fac să-mi revin?”

.

Iustina de la Insula Iubirii a dezvăluit ce probleme are, cu doar câteva zile înainte să nască. Fosta concurentă din show-ul de la Antena 1 și soțul ei, Cornel, vor deveni în curând părinți de fetiță. Bărbatul mai are patru copii din căsnicia anterioară, dar pentru ea este prima dată când va cunoaște acest sentiment. Iată cum se simte tânăra pe ultima suta de metri cu sarcina!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Iustina de la Insula Iubirii este însărcinată, iar la finalul lunii octombrie urmează să devină mamă. Tânăra va avea o fetiță și e nerăbdătoare de întâlnirea cu micuța. Soția lui Cornel a avut o sarcină destul de ușoară, dar acum, pe ultima sută de metri, s-a lovit de o situație neașteptată. Din cauză unei probleme, ea a fost nevoită să-și scoată verigheta și inelul de logodnă de pe deget.

Iustina a povestit, recent, pe rețelele de socializare că are unele probleme în perioada sarcinii. Fosta concurentă de la Insula iubirii a explicat că brusc i s-au umflat degetele, motiv pentru care a fost nevoită să își scoată inelul de logodnă și verigheta.


Citește și: Cum se simte Iustina de la Insula Iubirii în ultima lună de sarcină și cu ce se ocupă acum: ‘Câștig bine, mă întrețin singură…’. Reacția lui Cornel / EXCLUSIV

Citește și: Iustina Loghin de la Insula Iubirii, declarații neașteptate despre copilărie: „Am mai bătut copii pe la școală și când eram mai mare. De nevoie!'

Citește și: Rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian a costat 400 de lei: „Nici nu aveam nevoie de fomfleuri sau alte chestii. M-a surprins că există așa ceva atât de ieftin’


Citește și: Bănel Nicoliță, prima apariție publică alături de iubită, după 4 ani de relație: ‘Ea mi-a fost alături și la bine și la greu. La început cred că a fost la mai rău…’ / EXCLUSIV

Ce probleme are Iustina de la Insula Iubirii, cu doar câteva zile înainte să nască

Pentru a se asigura că este un lucru întâlnit în rândul femeilor însărcinate, Iustina de la Insula iubirii le-a întrebat și pe alte mămici din mediul online dacă s-au confruntat cu asta.


„Mămici, vreau să știu dacă și voi ați pățit asta pe timpul sarcinii. Seara trecută mi s-au umflat degetele de la mâini foarte tare, încât am fost nevoită să-mi dau jos de la mână inelul de logodnă și verigheta. Am făcut o mini rană la deget. Mi s-au umflat degetele foarte tare, nu am mai pățit asta până acum. Mă gândesc că poate este de la retenția de apă sau habar nu am. Mai am foarte puțin până nasc și nu am mai pățit asta până acum’, a mărturisit Iustina, pe Instagram.


„Mă simt foarte agitată, nu pot să dorm’

Din fericire, Iustina a avut o sarcină destul de ușoară. Acum, însă, soția lui Cornel mărturisește că se simte tot mai agitată până la marele moment, cel an nașterii, și că e nerăbdătoare să-și strângă în brațe fiica. Conform spuselor ei, de emoție, tânăra nu prea reușește să doarmă.

„Mai am foarte puțin timp până voi naște și mă simt foarte agitată. Aș face foarte multe chestii, aș mânca continuu. Pe timpul sarcinii nu prea am mâncat, nu prea am avut pofte, nu prea m-am îngrășat, dar de ieri îmi este foame continuu și aș mânca foarte multe. Mă gândesc cum voi naște, cum va fi, cum se va schimba viața mea. Știu că se va schimba în foarte bine, un copil este o binecuvântare.


Sunt curioasă cum va arăta Ivana, cum voi fi după naștere. Nu știu, sunt prea agitată. Ce să fac să-mi revin? Să dorm? Nu, de dormit nu pot să dorm. Ziua nu dorm, dorm doar noaptea. Nu știu ce să mai fac ca să mai treacă timpul odată și să nasc.


Chiar spuneam că în ultima lună de sarcină vreau să fiu mai relaxată, să stau mai mult acasă, să nu fac nimic, dar efectiv am energie și îm i vine să fac mereu câte ceva. Acum o să merg în bucătărie, o să mănânc ceva, mă întorc înapoi pe canapea, mă uit la un film de Crăciun și mă relaxez. În curând va veni micuța mea, care îmi va ocupa tot timpul, dar abia aștept. Aștept cu nerăbdare să o țin în brațe și să stau cu ea toată ziua’, a mai spus Iustina, în mediul online.

Sursă foto: Instagram, Captură video