Iustina de la Insula Iubirii și-a arătat părțile intime la TV. După ce a fost înșelată de Cornel, concurenta s-a răzbunat și a petrecut cu ispitele masculine

 Ifrim Georgiana
.

Iustina de la Insula Iubirii s-a dezlănțuit după ce a văzut imaginile de la ultimul bonfire. Apropierile suspecte dintre Cornel și ispita Loredana au afectat-o profund și i-au provocat reacții necontrolate. Întoarsă pe insula fetelor, concurenta a dat startul distracției și și-a arătat, fără voia ei, părțile intime.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Iustina și Cornel formează, de departe, unul dintre cele mai spumoase, joviale și interesante cupluri de la Insula Iubirii. În timp ce el pare să-și facă de cap cu ispitele feminine, partenera lui, care i-a devenit soție între timp, s-a remarcat printr-o sinceritate debordantă. Iustina a vorbit fără perdea despre trecutul lui Cornel, despre accidentul tragic pe care l-a suferit, dar și despre „investițiile' acestuia, făcând referire la operațiile estetice pe care și le-a făcut în timpul relației.

ius12ius12

Citește și: Iustina s-a despărțit de Cornel, la Insula Iubirii, după ce el a înșelat-o cu ispita Loredana: „Relația s-a încheiat. Ce a făcut este de neiertat. Nu îl recunosc…'. Ce a făcut Iustina după ce a văzut atingerile suspecte în mare

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii, cuvinte dure la adresa lui Cornel după ce a spus că se desparte de el: „La cum arată, cine îl ia? Cu burta aia, chelia aia. L-am suportat…'. A băut și dansat cu ispita Teo după ce și-a văzut logodnicul cu ispita Maria

Citește și: Cum se comporta Andrei Rotaru de la Insula Iubirii cu Cristina la începutul relației, în emisiunea Mireasă pentru fiul meu: 'Caută motiv din orice să se certe cu mine. Este agresiv verbal. Nu se merită…'. Concurenta nu avea cuvinte de laudă la adresa lui

Citește și: Cine este Marius Pieleanu, al doilea profesor de la SNSPA acuzat de abuz sexual, inclusiv de Ana Birchall: „Studenţii trebuiau să pretindă că fac sex între ei”/ Cum se apără sociologul

Iustina de la Insula Iubirii și-a arătat părțile intime la TV

La ultimul bonfire, Iustina l-a văzut pe Cornel în ipostaze tulburătoare. Imaginile îl surprindeau cu ispita Loredana în apă, la adăpostul întunericului. Apropierile dintre cei doi au fost surprinse de camerele de luat vederi.

„Flacăra ispitei s-a aprins în vila voastră, înseamnă că pe Insula cealaltă unul dintre partenerii voștri a încălcat o limită, cel puțin una sau că unul dintre parteneri a pus punct relației', le-a spus Radu Vâlcan.

După acest șoc emoțional, Iustina a izbucnit în lacrimi și s-a despărțit de Cornel. Deja pentru a doua oară, concurenta și-a scos inelul de logodnă de pe deget. Ajunsă înapoi pe insula fetelor, concurenta a dat startul distracției și s-a lăsat mângâiată de ispitele masculine, hotărâtă să fie în centrul atenției. La un moment dat, fără voia ei, aceasta și-a arătat părțile intime.

Ispita Lala despre Cornel: ‘M-a atins pe picior, spre zona intimă și…’

Așa cum au arătat imaginile, Cornel nu s-a oprit doar la ispita Maria, ci a încercat o conexiune și cu Loredana, alături de care a fost în mare, dar și cu Lala, căreia i-a spus că seamănă foarte mult cu o fostă iubită din trecutul său pentru care a avut sentimente puternice.

„M-a chemat în piscină. Cornel a făcut pași foarte mari spre mine și mi-a spus anumite lucruri cum ar fi că între noi există o conexiune pe care n-am format-o eu niciodată până acum. Că amândoi știm ce simțim, se referea că avem sentimente unul pentru celălalt, că cel mai ok pentru amândoi ar fi să stau departe de el pentru că semăn foarte mult cu o mare iubire din trecutul lui, o fată care se numește Roberta. Că avem ochii la fel, buzele la fel, comportamentul. De aceea evită să mă scoată la date, pentru că Iustina ar spune: „Ieși cu fosta ta la date?’. Mi-a spus că eu pe el îl pun în pericol pentru că el poate să cedeze foarte ușor în fața mea. Și mi-a și remarcat faptul că nu avem lavaliere și că nu ne aude nimeni. Vreau să-l testez, vreau să-I duc jocul până la capăt. M-a atins pe picior, spre zona intimă, iar atunci i-am îndepărtat mâna’.’, a spus Lala.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton