Iustina de la Insula Iubirii a renunțat la inelul de logodnă, în lacrimi, după ce l-a văzut pe Cornel în ipostaze tandre cu ispita Maria: „Nu îmi doresc un bărbat ca el lângă mine, nu pot să trăiesc așa...”

.

Iustina de la Insula Iubirii a renunțat la inelul de logodnă, în lacrimi, după ce l-a văzut pe Cornel în ipostaze tandre cu ispita Maria. Au trecut doat câteva episoade și spiritele s-au încins la Insula Iubirii, unde bărbații au cam uitat că au venit într-o relație și pentru a supune povestea lor de dragoste la cel mai mare test de până acum. Cornel a încălcat deja regulile, iar iubita lui, Iustina, a răbufnit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În ediția de aseară, fetele au avut parte de cel de al doilea Bonfire, moment în care Iustina a văzut imagini neașteptate cu logodnicul ei. Cornel petrecea timp tot în compania Mariei, la adresa căreia iubita lui are numai cuvinte și replici grele. Acest lucru a deranjat-o mult pe Iustina, însă stai să vezi ce a făcut-o să își dea inelul de logodnă jos în fața tuturor.

iustina-si-cornel_-1-1iustina-si-cornel_-1-1

Citește și: Cornel Luchian de la Insula Iubirii a fost la un pas de moarte. „Când avea 25 de ani a avut un accident mortal. Zice că a fost și în Rai, și în Iad”

Citește și: Radu Vâlcan s-a uitat cu Adela Popescu la noile episoade din Insula Iubirii. Ce evită prezentatorul să îi spună de la filmări: „Chiar dacă m-ar întreba, nu știu dacă i-aș spune”

Citește și: Ilie Năstase, despre relația cu Charlotte, fiica lui adoptivă: „Vreau să știe că eu, personal, am blocat-o în telefon!”. De ce nu vrea să mai audă de ea și de fratele ei

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost operat. Medicii i-au scos tijele de la picior, la un an de la accident: 'Trebuie să stea liniștit măcar două săptămâni și abia…' Cum se simte adolescentul / EXCLUSIV

Iustina de la Insula Iubirii a renunțat la inelul de logodnă

Iustina a continuat să privească imaginile cu logodnicul ei în lacrimi, astfel că atunci când l-a văzut în piscină, alături de Maria, nu s-a mai putut abține. S-a ridicat de pe scaun și a început să plângă, iar mai apoi și-a scos inelul de logodnă și a vrut să-l trimită pe cealaltă insulă prin intermediul lui Radu Vâlcan, pentru a înțelege și Cornel cât de mult a greșit, dar și că relația lor s-a sfârșit.

„Trădare și durere. Faptul că stătea cu ea în piscină, se țineau de mână. La un moment dat cred că o ținea și în brațe, din ce am observat eu (…) Mă doare sufletul. Doar din atât… Mai e la un pas să încalce toate limitele pe care nu i le-am pus eu. Pe care i le-am pus eu, nu. Dar limita bunului simț da! Eu nu mi-am permis cu băieții să mă țin de mână în apă, nu i-am permis niciunuia să mă ia în brațe. (…) Nu îmi doresc un bărbat ca el lângă mine, nu pot să trăiesc așa. Am avut încredere în el și l-am iubit mai mult decât pe mine, aș fi făcut orice pentru el. Chiar vreau să îi trimit inelul ăsta, dacă puteți să îl duceți pe insulă, pentru că nu îmi doresc să fiu cu un bărbat ca el. Nu pot așa ceva, nu pot!', a mărturisit Iustina.

L-a văzut pe Cornel în ipostaze tandre cu ispita Maria

Imaginile cu Cornel în timp ce o atingea și o lua în brațe pe Maria, în piscină, i-au adus un gust amar Iustinei, care a făcut declarații neașteptate. A spus clar că nu vrea să trăiască lângă un astfel de bărbat, care nu o prețuiește și nu o respectă așa cum merită, lăsând de înțeles că nu poate trece peste gesturile lui.

„Nu vreau un bărbat ca el lângă mine. Nu mi l-a dat din inimă (n.r. inelul) și nu și-a dorit asta (…) Nu sunt bătaia lui de joc. M-a afectat foarte tare ceea ce am văzut și nu pot să merg mai departe cu el așa. Prefer o viață singură decât așa', a adăugat concurenta.

Ispita Maria despre Cornel: „Mi-a luat mâna ca să-i ating și lui zona intimă'

Maria și Cornel nu au intrat în pisicină doar pentru a discuta retrași sau pentru a petrece timp în doi, ci totul a luat o altă întorsătură. Concurentul nu s-a putut abține și a atins ispita în zonele intime, după cum chiar ea a povestit, iar mai apoi a încercat să o convingă și pe ea să-l atingă.

„A vrut să intrăm în piscină și era pe party mode domnul Cornel. S-au întâmplat anumite lucruri în piscină. Mă atingea… Râdeam, glumeam și dintr-o dată m-am trezit cu mâna undeva unde nu trebuie. Și l-a un moment dat mi-a luat și mâna ca să îi ating și lui zona intimă. Eu am luat-o. M-am retras (…) E clar că în momentul în care crede că nu se vede ce face, atunci îndrăznește mai mult', a spus Maria.

În continuare însă, deși lucrurile s-au încins între el și ispita Maria, Cornel a declarat că i-a plăcut ceea ce s-a ântâmplat fiindcă au luat totul pas cu pas, fără a dezvălui, de fapt, detaliile intime pe care ispita le-a spus deja.

A fost simpatic pentru că a fost limita bunului simț. Câte puțin, câte puțin. ', a spus Cornel.

Sursă foto: Facebook / Instagram / captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton