Izabela și Blaze de la Mireasa s-au despărțit, la câteva luni după ce au devenit părinți: „Este viața mea și fac ce vreau”

 Ifrim Georgiana
.

Izabela și Blaze de la „Mireasa' au confirmat că nu mai formează un cuplu, la numai câteva luni de când a venit pe lume fiica lor, Jessica. Zvonurile privind despărțirea au luat naștere după ce aceștia au șters imaginile împreună de pe platformele de socializare. Cu nici o lună în urmă, cei doi și-au botezat fetița și păreau vizibil emoționați. Iată primele lor declarații cu privire la separare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Izabela și Blaze s-au cunoscut în cel de-al treilea sezon al emisiunii „Mireasa', de la Antena 1. Cei doi nu s-au căsătorit în show-ul matrimonial, așa cum prevede formatul, pentru că el nu avea toate actele pentru oficializarea relației. Cununia civilă a avut loc în 2021, într-un cadrul restrâns și intim, urmând ca în vara acestui an să devină părinți. La sfârșitul lunii octombrie, și-au creștinat fiica, apoi au șters imaginile de cuplu de pe rețelele de socializare, gest care a dat naștere zvonurilor că s-au despărțit. Informația a fost confirmat, de curând, de Izabela și Blaze, fără a dezvălui și motivele rupturii dintre ei.

bl10bl10

Citește și: Blaze și Izabela de la Mireasa au devenit părinți. Fosta concurentă a adus pe lume o fetiță: „Prințesa mea cappuccino”

Citește și: Blaze și Izabela de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima dată. Fosta concurentă e însărcinată: 'O să fim 3'

Citește și: Ce se întâmplă astă seară la Visuri la cheie. Dragoș Bucur: „Un gen de familie care ar trebui văzut mai des'

Citește și: Ionuț Rusu, motivul real al despărțirii de Viviana Sposub: „Prioritatea mea, dintotdeauna, ceea ce mi-a adus și probleme în relațiile personale, e obsesia pentru…'

Izabela și Blaze de la Mireasa s-au despărțit

Izabela și Blaze au confirmat, în mediul online, că s-au despărțit, la numai câteva luni de când au devenit părinți. Foștii concurenți de la „Mireasa' au preferat o abordare subtilă a subiectului, după ce au șters toate imaginile în care apăreau împreună. De altfel, au renunțat să se mai urmărească pe rețelele de socializare, însă deocamdată nu au dezvăluit motivele care le-au zdruncinat relația.

Se pare că Blaze se află în aceste momente în vacanță, potrivit imaginilor publicate în mediul online, în timp ce ea a rămas în grija fiicei lor, Jessica.

„Îmi place să îmi surprind bărbatul. Astăzi s-a trezit singur', a scris Izabela, pe Instagram.

„Este viața mea și fac ce vreau. Mulțumesc pentru înțelegere', a fost mesajul lui Blaze.

Izabela și Blaze au devenit părinți în vară

În luna iunie, Izabela și Blaze au devenit părinți pentru prima oară, după ce concurenta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cu nici o lună în urmă, a avut loc botezul micuței Jessica, iar imaginile de la eveniment îi surprindeau pe cei doi părinți fericiți și vizibil emoționați. Din nefericire, povestea de dragoste dintre îndrăgiții concurenți de la „Mireasa' a luat sfârșit.

„Voiam să vă anunțăm că acesta este ultimul an petrecut în doi. Nu a fost ușor deloc. Nicio relație nu este perfectă. Nu vrem să aflați din alte surse, să înceapă bârfele și zvonurile. Vrem să vă anunțăm că, începând de anul următor, o să fim trei, pentru că suntem însărcinați’, au împărtășit Izabela și Blaze pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton