Jador a confirmat relația cu Oana Ciocan, fostă Războinică. Artistul i-a compus o melodie de dragoste, la Survivor All Stars: „Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău”

 Ifrim Georgiana
.

Jador a confirmat relația cu Oana Ciocan, creator de conținut și fostă Războinică la Survivor 2022. În ediția anterioară a show-ului de la Pro TV, artistul i-a dedicat câteva versuri de dragoste și s-a arătat pregătit de însurătoare, vrând să-l aibă ca naș pe colegul să de echipă, Cătălin Moroșanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La începutul acestei săptămâni, printr-o postare pe pagina Viperele Vesele, aveam să aflăm despre descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars. Informațiile au fost expuse în avans și s-a vorbit despre un amplu conflict între artist și producătorii de la Pro TV, după ce le-ar fi cerut ca iubita lui să fie adusă în Republica Dominicană. S-a zvonit că este vorba despre Oana Ciocan, fostă concurentă la Survivor 2022, relație confirmată recent de Jador, într-una dintre edițiile show-ului.

oan7-1oan7-1

Citește și: Culisele descalificării lui Jador de la Survivor All Stars. Jorge este mutat la Războinici, iar regulile emisiunii se schimbă

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Scandal între Jador și Iancu Sterp. De la ce a pornit totul

Citește și: Andreea Bănică și fiica ei de 14 ani și-au făcut vaccinul anti-HPV: „Îl fac preventiv. Mă îngrijorează că sunt femei care nu știu ce este, poate duce la cancer!”

Citește și: Dana Budeanu, replici acide pentru Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: „Dacă nu mai ai ce face, scoți sânii. Trebuie să inventeze tot timpul ceva'

Jador a confirmat relația cu Oana Ciocan

Noua iubită a lui Jador este Oana Ciocan (26 de ani), creator de conținut și fostă concurentă a show-ului de la Pro TV. Artistul a confirmat relația, la Survivor All Stars, și i-a dedicat tinerei câteva versuri de dragoste. Idila lor s-a înfiripat cu ceva timp în urmă, însă abia la începutul acestei luni s-a aflat despre schimbările din viața amoroasă a cântărețului, după ce tatăl lui l-a dat de gol că are o parteneră.

 ​„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna', i-a cântat Jador iubitei sale.

Tot în ediția anterioară, Jador și-a exprimat și dorința de a face nuntă cu Oana Ciocan, iar pe Cătălin Moroșanu l-ar vrea ca naș.

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana. Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău! Nu că mă laud, dar fac cea mai frumoasă muzică. Cele mai frumoase cuvinte. Lăsați-mă să mă laud cu muzica mea! Sunt cel mai bun', a mai spus Faimosul.

Cine este Oana Ciocan, noua iubită a lui Jador

Oana Ciocan, noua iubită a lui Jador, este fostă Războinică la Survivor 2022. Tânăra de 26 de ani este creator de conținut și are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare. Prima întâlnire a celor doi ar fi avut loc la vizita medicală pentru show-ul de la Pro TV.

Oana Ciocan a petrecut 15 săptămâni la Survivor 2022 și s-a descris ca o iubitoare de adrenalină.

„Am venit la Survivor pentru că este genul meu de competiție. Îmi place să lupt, îmi place să câștig. Am venit să mă bucur de fiecare moment. Este ceva senzațional. Este un show plin de adrenalină și îmi doream cu nerăbdare să ajung aici. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor', spunea Oana Ciocan, în 2022, despre participarea la Survivor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton